Úvod Správy Jasný postup cez druholigistu

Jasný postup cez druholigistu

ŠK Slovan Bratislava zvíťazil v súboji tretieho kola Slovnaft Cup-u nad FK Pohronie Žiar n.H. Dolná Ždaňa presvedčivo 4:0.

ŠK Slovan Bratislava zvíťazil v súboji tretieho kola Slovnaft Cup-u nad FK Pohronie Žiar n.H. Dolná Ždaňa presvedčivo 4:0. Góly za belasých strieľali Halenár, Mészáros a Bagayoko.

O osude duelu bolo rozhodnuté v podstate hneď v jeho úvode. V tretej minúte totiž obrana domácich neudržala gólový apetít Juraja Halenára, ktorý poslal slovanistov do vedenia a majster od tohto momentu nepustil opraty zápasu zo svojich rúk. Halenár pálil po vynikajúcej prihrávke  od Mészárosa z asi siedmych metrov a gólman súpera nemal nárok na úspech. V 11. min pridal druhý presný zásah Mészáros po prihrávke od Bagayoka, bol ale pri streleckej chuti a z jeho strany to nebolo posledné slovo v zápase. Prešla totiž ani nie desaťminútovka a talentovaný mladík sa presadil po druhý raz v zápase. Domáci hrozili najmä po štandardných situáciách, ale väčšie nebezpečenstvo pre belasú defenzívu neznamenali.

Ani po zmene strán sa obraz hry veľmi nezmenil. Slovan mal jasne navrch a s dostatočným náskokom kontroloval priebeh duelu. V 84. min pridal gólovú bodku za tretím predkolom slovenského pohára Bagayoko, čím uzavrel skóre na konečných 4:0 pre majstra. Bagayoko zužitkoval milimetrovú prihrávku za obranu od Vitteka a domácemu brankárovi nedal šancu. Slovan sa vo štvrtom kole  stretne s lídrom II. ligy Západ zo Skalice.

FK Pohronie Žiar n.H. Dolná Ždaňa – ŠK Slovan Bratislava 0:3 (0:4)

Góly: 3. Halenár, 11. a 17. Mészáros, 84. Bagayoko

Zostava Slovana: Perniš – Bagayoko, Hudák (78. Čikoš), Niňaj, Jablonský – Kolčák, Lásik – Mészáros (46. Žofčák), Halenár, Milinkovič (58. Kubík) – Vittek

Rozhodovali: Marhefka – Poláček, Lieskovský

Nakupuj pohodlne na shop.skslovan.com
Slovan TV
Aktuálne novinky
Z Celje si vezieme remízu i vyše 17-tisíceurovú pokutu.
Pozývame vás na odvetu s Celje.
Belasá juniorka v sobotu odštartuje novú sezónu.

Neprehliadnite

Začína sa Niké liga 2024/2025!
Pozrite si najdôležitejšie momenty úvodného zápasu 2. kola kvalifikácie Ligy majstrov.
Pozrite si vyjadrenia trénera Weissa po zápase v Celje.

Klubové trofeje

Generálny partnerGeneral partner

Hlavný partnerMain partner

Zlatí partneriGold partners

© 2023 ŠK Slovan Bratislava futbal a.s. | Všetky práva vyhradené.All rights reserved.