Úvod Správy Prehra v samom závere

Prehra v samom závere

ŠK Slovan Bratislava neuspel na pôde Senice a prehral 1:2.

ŠK Slovan Bratislava neuspel na pôde Senice, keď o body prišiel v samom závere a prehral 1:2. Jediný gól belasých vsietil v 35. min Čikoš.

Prvá šanca domácich na seba nenechala dlho čakať a už vo štvrtej minúte letel na Hlohovského dlhá center, ale exslovanista svoju šancu na gól nepremenil. O niekoľko okamihov neskôr nasledovala rana Kóňu z väčšej vzdialenosti, ale jej kalibrácia bola veľmi nepresná. Nasledujúca desaťminútovka vela vzrušenia neponúkla, hralo sa najmä medzi šestnástkami. V 22. min sa Kubík za pomoci Soumaha predral do útoku I do zakončenia, ale mieril iba tesne vedľa. Otvárací gól súboja prišiel už o osem minút neskôr, keď Hlohovský potiahol loptu po pravej strane, prihral krížom cez celú šestnástku Piroskovi a ten rozvlnil Pernišovu sieť – 1:0. Odpoveď našťastie prišla veľmi rýchlo a to už v 35.min. Po súboji v šestnástke senice sa lopta odrazila k nepokrytému Čikošovi. Ten pálil z voleja a bez prípravy a hoci sa šmykol, loptu umiestnil za Šullov chrbát – 1:1.

O vzrušenie nebola núdza ani po zmene strán. V 51. min napálil loptu do bočnej siete Kubík, omnoho väčšiu príležitosť ale spálil o štyri minúty neskôr. Soumahovu strelu z hranice šestnástky totiž Šulla s námahou vyrazil pred seba a k dorážke sa dostal zakončovateľ belasých. Ten mal dosť času i odkrytú bránku, no svoju ranu namieril iba na pohotového Šullu. V 61. min pohrozili aj domáci a to ranou Kóňu, Perniš zasahovať nemusel. O sedem minút neskôr vyzval Hlohovský do šprintu Kalabišku, jeho zakončeniu napokon nechýbalo veľa, aby bolo úspešné. V závere pribudla aj nervozita a žlté karty. Po sebe nimi boli „vyznamenaní“ Niňaj a Halenár. Slovan tesne pred koncom neudržal koncentráciu a domáci to okamžite potrestali. Korosín najprv vyškolil obranu, následne prihral Kalabiškovi a jeho strela k vzdialenejšej žrdi sa ujala. 

FK Senica - ŠK Slovan Bratislava 2:1 (1:1)

Góly: 30. Piroska, 89. Kalabiška – 35. Čikoš

Žlté karty: 82. Niňaj,

Zostavy:

Domáci: Šulla – Chvátal, Pavlík, Pillár, Mazáň – Hušek – Hlohovský (90.+ Mráz), Piroska, Kóňa, Kalabiška – Mukendi (58. Kosorin)

Hostia: Perniš – Čikoš, Hudák, Niňaj, Jablonský – Grendel – Žofčák (73. Milinkovič), Štefánik (80. Lásik), Halenár, Kubík – Soumah (62. Vittek)

Rozhodovali: Hrčka – Sluk, Špivak

Divákov: 2391

Nakupuj pohodlne na shop.skslovan.com
Slovan TV
Aktuálne novinky
Z Celje si vezieme remízu i vyše 17-tisíceurovú pokutu.
Pozývame vás na odvetu s Celje.
Belasá juniorka v sobotu odštartuje novú sezónu.

Neprehliadnite

Začína sa Niké liga 2024/2025!
Pozrite si najdôležitejšie momenty úvodného zápasu 2. kola kvalifikácie Ligy majstrov.
Pozrite si vyjadrenia trénera Weissa po zápase v Celje.

Klubové trofeje

Generálny partnerGeneral partner

Hlavný partnerMain partner

Zlatí partneriGold partners

© 2023 ŠK Slovan Bratislava futbal a.s. | Všetky práva vyhradené.All rights reserved.