Úvod Správy Kontrola štadióna sa oddialila, klub naďalej pracuje s alternatívou, že sa bude hrať na Pasienkoch

Kontrola štadióna sa oddialila, klub naďalej pracuje s alternatívou, že sa bude hrať na Pasienkoch

Pôvodne avizovaná kontrola zástupcov UEFA sa včera neuskutočnila.

Pôvodne naplánovaná kontrola štadióna zástupcov Európskej futbalovej únie sa v utorok neuskutočnila a posúva sa na neskorší termín. Klub naďalej pracuje s alternatívou, že skupinová fáza EL sa odohrá na Pasienkoch.

"V utorok sme očakávali návštevu zástupcov UEFA, tí sa však nedostavili. Zatiaľ čakáme na to, kedy nám oznámia nový termín inšpekcie. Ľudia z UEFA musia prísť osobne, nie je možné, aby zaslali iba písomné stanovisko. V najbližších dňoch budeme múdrejší," povedal technický riaditeľ Zdeno Roman.

Slovan Bratislava operatívne vyriešil všetky vytknuté problémové body zo strany UEFA. Najrozsiahlejšou zmenou prešli novovytvorené komentátorské miesta s kamerovými platformami. Všetky vykonané úpravy na štadióne by mali prispieť k pozitívnemu stanovisku zo strany UEFA a potvrdeniu dejiska zápasov skupinovej fázy Európskej ligy v Bratislave.

Zároveň dnešným dňom spúšťame prvú fázu predaja balíčkov vstupeniek na domáce zápasy Európskej ligy proti súperom SSC Neapol, Sparta Praha, Young Boys Bern. Prvá fáza predaja potrvá  od 17.9. do 28.9.

"V klube všetci pracujeme s alternatívou, že domáce zápasy sa odohrajú s veľkou pravdepodobnosťou v Bratislave. Systém predaja je preto nastavený na túto alternatívu a inú si ani nechceme pripustiť, avšak definitíva v tejto veci bude jasná až po návšteve zástupcov UEFA," ozrejmil situáciu generálny riaditeľ Petr Kašpar.

Nakupuj pohodlne na shop.skslovan.com
Slovan TV
Aktuálne novinky
Z Celje si vezieme remízu i vyše 17-tisíceurovú pokutu.
Pozývame vás na odvetu s Celje.
Belasá juniorka v sobotu odštartuje novú sezónu.

Neprehliadnite

Začína sa Niké liga 2024/2025!
Pozrite si najdôležitejšie momenty úvodného zápasu 2. kola kvalifikácie Ligy majstrov.
Pozrite si vyjadrenia trénera Weissa po zápase v Celje.

Klubové trofeje

Generálny partnerGeneral partner

Hlavný partnerMain partner

Zlatí partneriGold partners

© 2023 ŠK Slovan Bratislava futbal a.s. | Všetky práva vyhradené.All rights reserved.