Úvod Správy Takto má vyzerať ligový zápas

Takto má vyzerať ligový zápas

"Ja som strieľal na bránku a Tofilovski vynikajúco zasiahol. To je všetko, čo z daného momentu viem," hovorí o penalte Róbert Vittek.

Po zakopnutí s Myjavou prišlo aj ligové odčinenie, aké sme si želali. V Košiciach sme v dramatickom stretnutí zvíťazili 2:0 a všetci aktéri sa zhodli, že takýchto zápasov by malo byť v Corgoň lige čo najviac.

„V Košiciach sa nikdy nehrá ľahko, a preto nás body z tejto horúcej pôdy veľmi tešia. Fanúšikovia pripravili skvelú atmosféru, kiež by bolo takýchto zápasov viac,“ povedal strelec druhého gólu Róbert Vittek.

Vyrovnaný priebeh nalomila penalta po zmene strán. Slovan sa dostal do vedenia, ktoré už z rúk nepustil. Práve naopak, v nadstavenom čase prišla ešte poistka od nášho kapitána

„Celé stretnutie bolo o jednom góle a ten sme vsietili my,“ mieni Róbert Vittek, ktorý napokon zvyšoval na 2:0, čím načal svoju druhú gólovú stovku: „Aj Košice mali svoje šance, ale nedokázali ich premeniť. Už v šatni sme si povedali, že takéto zápasy rozhoduje jeden presný zásah. Som veľmi šťastný, že sa nám podarilo uspieť.“

V Košiciach sa hovorilo o diváckej návšteve, ktorá mala byť tohtosezónnym ligovým rekordom. Návšteva bola napokon naozaj slušná, ale rekord nepadol.

„Bol to kvalitný zápas a som rád, že môžem povedať aj to, že pred výbornou kulisou. Šesť a pol tisíca divákov nepríde na slovenský štadión hocikedy. O to krajší futbal sa hral,“ vraví hrotový útočník Slovana.

Ako už bolo spomenuté, zlomovým momentom bola nariadená penalta. Vittek bol pri tom: „Vôbec neviem ako sa to zomlelo. Ja som strieľal na bránku a Tofilovski vynikajúco zasiahol. To je všetko, čo z daného momentu viem.“

Nakupuj pohodlne na shop.skslovan.com
Slovan TV
Aktuálne novinky
Z Celje si vezieme remízu i vyše 17-tisíceurovú pokutu.
Pozývame vás na odvetu s Celje.
Belasá juniorka v sobotu odštartuje novú sezónu.

Neprehliadnite

Začína sa Niké liga 2024/2025!
Pozrite si najdôležitejšie momenty úvodného zápasu 2. kola kvalifikácie Ligy majstrov.
Pozrite si vyjadrenia trénera Weissa po zápase v Celje.

Klubové trofeje

Generálny partnerGeneral partner

Hlavný partnerMain partner

Zlatí partneriGold partners

© 2023 ŠK Slovan Bratislava futbal a.s. | Všetky práva vyhradené.All rights reserved.