Úvod Správy Tvrdá zima a zmeny

Tvrdá zima a zmeny

Karel Jarolím: „Čaká nás určite veľa práce. Je jasné, že príde k nejakým zmenám“

„Čaká nás určite veľa práce. Je jasné, že príde k nejakým zmenám,“ skonštatoval po zápase so Senicou tréner Slovana Bratislava Karel Jarolím mysliac už na zimnú prestávku a jarnú časť tejto sezóny Corgoň ligy. V tabuľke sa nachádzame na piatom mieste za kvartetom Žilina, Senica, Banská Bystrica, Trnava. „Napriek tomu, v akom stave sme boli, mali sme získať aspoň o šesť bodov viac. Chceme sa prezentovať úplne iným spôsobom hry,“ doplnil český kormidelník

Ešte to nezažil

Päť remíz v rade, takýmito výsledkami ukončili naši chlapci jeseň 2010. „Ani mi to nepripomínajte, to sa mi snáď ešte ani nestalo,“ vyhŕklo z bývalého lodivoda Slavie Praha.

„Keď už sme neinkasovali, tak sme zase neboli produktívni. V poslednom zápase sa nám konečne podarilo zlomiť streleckú smolu, ale pre zmenu sme zase dostali dva góly,“ doplnil Karel Jarolím.

Náročné preberať mužstvo počas sezóny

Pod novým trénerom prehrali Radek Dosoudil a spol. v jedinom corgoňligovom zápase. Len jedenkrát sme sa však tešili z víťazstva. Paradoxom je, že všetky ostatné stretnutia sa skončili deľbou bodov.

„Čo mám na to povedať. Samozrejme, s takouto bilanciou nie sme spokojní. Je to trochu daň za to, keď človek preberá mužstvo v rozohranej súťaži. Nie je to ideálne. Urobil som však toto rozhodnutie, a tak to musím rešpektovať. Najlepšie však je, keď ste s tímom počas prípravného obdobia. Máte väčší priestor na formovanie tímu,“ vysvetľoval Jarolím.

Hrať behavý a útočný futbal

Už teraz je jasné, že na jar to musí vyzerať inak. Tréner Karel Jarolím má v hlave pripravený recept, ktorým chce zariadiť vyššiu výsledkovú úspešnosť, ale aj zlepšiť herný prejav.

„Slovan má určité ambície, a preto by malo prísť ku skvalitneniu kádra. Musíme urobiť poriadne tvrdú prípravu, aby sme sa mohli prezentovať takým spôsobom hry, aký si predstavujem. Chcem, aby sme hrali behavý a útočný futbal. Na to sa musíme počas zimy zamerať,“ zakončil kouč „belasých“.

Nakupuj pohodlne na shop.skslovan.com
Slovan TV
Aktuálne novinky
Z Celje si vezieme remízu i vyše 17-tisíceurovú pokutu.
Pozývame vás na odvetu s Celje.
Belasá juniorka v sobotu odštartuje novú sezónu.

Neprehliadnite

Začína sa Niké liga 2024/2025!
Pozrite si najdôležitejšie momenty úvodného zápasu 2. kola kvalifikácie Ligy majstrov.
Pozrite si vyjadrenia trénera Weissa po zápase v Celje.

Klubové trofeje

Generálny partnerGeneral partner

Hlavný partnerMain partner

Zlatí partneriGold partners

© 2023 ŠK Slovan Bratislava futbal a.s. | Všetky práva vyhradené.All rights reserved.