Úvod Správy Informácie pre fanúšikov pred semifinálovým zápasom so Senicou

Informácie pre fanúšikov pred semifinálovým zápasom so Senicou

Informácie pred zajtrajším odvetným zápasom Slovenského pohára, ktorý bude venovaný všetkým žiakom základných a stredných škôl.

Odvetný semifinálový zápas Slovnaft Cup-u proti Senici sa bude trocha líšiť od tých ostatných. Už samotný čas zápasu v utorok o 13:00 tomu nasvedčuje. ŠK Slovan Bratislava v spolupráci s Bratislavským samosprávnym krajom pozýva všetky bratislavské základné a stredné školy na tento atraktívny zápas.

V súvislosti s touto akciou a očakávaným vyšším počtom žiakov a študentov si dovoľujeme informovať fanúšikov nášho klubu o organizačných zmenách súvisiacich so samotným zápasom:
- jednotné vstupné na zápas 2 €
- detská vstupenka na zápas 1  €
- permanentné vstupenky sú platné aj na pohárový zápas

ŠK Slovan Bratislava pracuje s dvoma alternatívami organizácie zápasu, a to podľa predpovede počasia:
Alternatíva č.1 (zápas bez dažďa)
- sektor B (B1-B6) a sektor C7-C9 bude vyhradený pre žiakov, študentov a pedagógov zo ZŠ a SŠ, a to z dôvodu bezproblémovej organizácii veľkého počtu žiakov z vyše 70 škôl
- prosíme fanúšikov, ktorí majú zakúpené permanentky do sektorov B1-B6 a C7-C9, aby využili miesto na krytej tribúne A11,A12 alebo A22.

Alternatíva č.2 (zápas s dažďom, nepriaznivé počasie)
- krytá tribúna A11, A12, A22 aj business sektor A21 budú určené pre majiteľov permanentiek, fanúšikov s platnou vstupenkou ako aj pre žiakov ZŠ a SŠ s pedagógmi. V prípade tejto alternatívy prosíme všetkých o maximálnu zhovievavosť, toleranciu a pochopenie z dôvodu obmedzenej kapacity krytej tribúny.

„Predpoveď počasia je pre nás zatiaľ nepriaznivá, ale veríme, že zajtra ráno nás poteší. Zajtra do 9:00 sa musíme rozhodnúť s ktorou alternatívou budeme pracovať, aby sme mohli zabezpečiť všetko tak, ako si to predstavujeme. Obraciame sa na fanúšikov s veľkou prosbou, aby pri jednej alebo druhej alternatíve boli maximálne tolerantní a pochopili zabezpečenie bezpečnosti alebo možnosti schovať deti pred dažďom,“ obrátil sa s prosbou smerom k fanúšikom PR riaditeľ klubu Tomáš Straka.

Všetkým fanúšikom vopred ďakujeme za pochopenie organizačných pokynov k tomuto zápasu, ktorých cieľom je zabezpečiť bezpečnosť a určitý komfort pre všetkých návštevníkov (fanúšikov, žiakov, pedagógov...) samotného zápasu.
„Veď možno práve z týchto detí nám o pár rokov vyrastie nový Dubovský alebo Vittek a potom spoločne budeme s úsmevom spomínať, ako sme sa s ním tlačili na krytej tribúne, ale stálo to za to,“ dodal s úsmevom Tomáš Straka.

„Do samotnej akcie sa svojím podielom pripája aj oficiálny fanklub Belasá Šlachta, ktorý na samotný zápas poskytne svoje vlajky plne k dispozícii mladým fanúšikom. Aj v záujme fanklubu je, aby zajtra na tribúne vládla čo najlepšia futbalová atmosféra. Fanklubu samozrejme patrí vďaka.“ dodal koordinátor pre styk s fanúšikmi a projektový manažér Stanislav Kramarič.

Nakupuj pohodlne na shop.skslovan.com
Slovan TV
Aktuálne novinky
Z Celje si vezieme remízu i vyše 17-tisíceurovú pokutu.
Pozývame vás na odvetu s Celje.
Belasá juniorka v sobotu odštartuje novú sezónu.

Neprehliadnite

Začína sa Niké liga 2024/2025!
Pozrite si najdôležitejšie momenty úvodného zápasu 2. kola kvalifikácie Ligy majstrov.
Pozrite si vyjadrenia trénera Weissa po zápase v Celje.

Klubové trofeje

Generálny partnerGeneral partner

Hlavný partnerMain partner

Zlatí partneriGold partners

© 2023 ŠK Slovan Bratislava futbal a.s. | Všetky práva vyhradené.All rights reserved.