Úvod Správy O loptu sme prichádzali priľahko

O loptu sme prichádzali priľahko

Igor Žofčák vraví, že proti Myjave to nebol výkon ani zďaleka podľa našich predstáv.

Séria ligových výhier v rade sa zastavila na čísle deväť. Našim premožiteľom sa stala prekvapivo Myjava. S týmto tímom sme pritom v histórii ešte neprehrali. Sklamanie neskrýval ani kapitán Igor Žofčák.

„Z našej strany bolo zlé asi všetko. Chceli sme hrať úplne inak. Našim cieľom bolo jednoznačne víťazstvo, no chýbal nám pohyb, bojovnosť a celkovo sa nám vôbec nedarilo,“ povedal líder Slovana.

Tlak sme si nevypracovali prakticky žiadny. Po inkasovanom góle sa nám nepodarilo naburcovať k lepšiemu výkonu, hre chýbala myšlienka, či moment prekvapenia. Myjava sa po relatívne aktívnom úvode stiahla do ulity a my sme do nej iba bezmocne búšili. Ku gólu sme sa takmer nepriblížili.

„Neviem, či by sa nám podarilo dať gól, aj keby sa hralo ešte raz tak dlho. S hrou, ktorú sme predviedli môžeme iba povedať, že súper vyhral zaslúžene,“ znejú Žofčákové sklamané slová.

Na jar sme si akosi zvykli, že sa iba vyhráva. Bez pochýb je práve to cieľom Slovana, no sem-tam treba rátať aj so zakopnutiami.

„Aj takéto dni sú, to patrí k futbalu a celkovo k športu. Treba sa z toho však poučiť, aby sa to neopakovalo.  O loptu sme proti Myjave prichádzali až príliš ľahko,“ uvedomuje si Igor Žofčák.

Nakupuj pohodlne na shop.skslovan.com
Slovan TV
Aktuálne novinky
Z Celje si vezieme remízu i vyše 17-tisíceurovú pokutu.
Pozývame vás na odvetu s Celje.
Belasá juniorka v sobotu odštartuje novú sezónu.

Neprehliadnite

Začína sa Niké liga 2024/2025!
Pozrite si najdôležitejšie momenty úvodného zápasu 2. kola kvalifikácie Ligy majstrov.
Pozrite si vyjadrenia trénera Weissa po zápase v Celje.

Klubové trofeje

Generálny partnerGeneral partner

Hlavný partnerMain partner

Zlatí partneriGold partners

© 2023 ŠK Slovan Bratislava futbal a.s. | Všetky práva vyhradené.All rights reserved.