Úvod Správy Žiadne podceňovanie

Žiadne podceňovanie

„Pohár sa hrá na dva zápasy. Prvý sme vyhrali a domov sme si odviezli dobrý výsledok," vraví Martin Vrablec.

Darí sa nám v lige, vychádza to aj v pohári. Triumf nad Seniocou 3:1 nám dáva pred odvetou výborné šance na postup do finále. Jediné, čo môže po prvom semifinále mrzieť je inkasovaný gól z kopačku Pirosku po nariadenej penalte.

„V našej šestnástke bola skrumáž a ak mám byť úprimný, dobre som ten moment nevidel. Predo mnou  bolo viacero hráčov, takže nemôžem s istotou povedať, či to mala byť penalta alebo nie,“ znejú slová Martina Vrableca, ktorý stál neďaleko celej situácie.

Súboj so Senicou sa rozbehol naozaj rýchlo. Už v 18. min sme vyhrávali 2:0. „Dva rýchle góly nám pomohli, len je škoda, že sme prestali hrať aktívne. Práve z toho sme zbytočne inkasovali a tým aj zdramatizovali celý zápas. Dôležité však bolo, že sme súpera nepustili do ďalších vyložených šancí. V druhom polčase sme mali viacero sľubných brejkov, ale podarilo sa nám premeniť iba jeden. Mohli sme náskok ešte navýšiť,“ myslí si talentovaný zadák.

Po celkom presvedčivom výkone možno povedať, že finále máme na dosah ruky. Hráči sú však pri vyjadreniach opatrní.

„Pohár sa hrá na dva zápasy. Prvý sme vyhrali a domov sme si odviezli dobrý výsledok. To však neznamená, že môžeme podceniť odvetu. Senica nemá čo stratiť, takže bude chcieť všetko vsadiť na ofenzívu. Nesmieme jej dovoliť skórovať,“ uvedomuje si Vrablec.

Medzitým si však ešte opäť odskočíme do corgoňligových vôd. Na programe je totiž súboj s Myjavou, počas ktorého je na fanúšikov pripravených aj niekoľko zaujímavých prekvapení. Najkrajším darčekom pre každého slovanistu je však víťazstvo. Môžeme v sobotu očakávať hladké natiahnutie série triumfov na desať v rade?

„Ľahký zápas to určite nebude. Nesmieme súpera podceniť. Verím však, že po zápase sa budeme tešiť z víťazstva – desiateho ligového v rade,“ dodal na záver Martin Vrablec.

Nakupuj pohodlne na shop.skslovan.com
Slovan TV
Aktuálne novinky
Z Celje si vezieme remízu i vyše 17-tisíceurovú pokutu.
Pozývame vás na odvetu s Celje.
Belasá juniorka v sobotu odštartuje novú sezónu.

Neprehliadnite

Začína sa Niké liga 2024/2025!
Pozrite si najdôležitejšie momenty úvodného zápasu 2. kola kvalifikácie Ligy majstrov.
Pozrite si vyjadrenia trénera Weissa po zápase v Celje.

Klubové trofeje

Generálny partnerGeneral partner

Hlavný partnerMain partner

Zlatí partneriGold partners

© 2023 ŠK Slovan Bratislava futbal a.s. | Všetky práva vyhradené.All rights reserved.