Úvod Správy Vďaka dvanástemu hráčovi!

Vďaka dvanástemu hráčovi!

Marko Milinkovič sa po zranení vrátil rozhodujúcim gólom v zrejme rozhodujúcom zápase.

O titule je v podstate rozhodnuté, hoci slovanisti túto rétoriku nechcú používať, až kým nebude všetko definitívne. Na čele však máme už štrnásťbodový náskok, o ktorý sa veľkou mierou pričinil Marko Milinkovič. V súboji najofenzívnejších tímov ligy totiž padol iba jediný gól a práve srbský legionár v našich službách bol jeho autorom.

„Som veľmi šťastný, že sa mi podarilo skórovať. Ešte viac sa ale teším zo zisku troch bodov a čo je najkrajšie, je pohľad na tabuľku. Máme veľký, štrnásťbodový náskok. Je to vizitka práce celého tímu. Sme ale Slovan a musíme vyhrávať stále. Preto chceme víťaznú šnúru doviesť až dokonca,“ znejú slová Marka Milinkoviča.

Talentovaný tvorca našej hry počas svojho zranenia veľmi chýbal. Dokázal sa ale vrátiť vo veľkom štýle a s ním opäť vzrástla aj naša sila v strede ihriska.

„Bol som dlho zranený a vynechal som veľa zápasov, no pomaly sa dostávam do tempa. Proti Trenčínu som sa snažil predvádzať hru, ktorá sa odo mňa očakáva. Podarilo sa mi dať gól a je to o to krajšie,“ vraví Milinkovič.

Od súboja Slovana s Trenčínom sa čakalo o poznanie viac ofenzívy, než zápas napokon ponúkol. V rozhodujúcich zápoleniach sú ale najdôležitejšie body a tie sú doma. Z kategórie okulahodiacich bol navyše aj Milinkovičov presný zásah

„Videl som, že brankár Trenčína vybehol oproti mne, no potom sa zháčil a cúval späť. Zrejme si uvedomil, že takto to nechytí. Ja som mal iba jednu možnosť – prelobovať ho a vyšlo to,“ spokojne skonštatoval stredopoliar, ktorý rozhodol celý súboj.

Divácka kulisa v Trenčíne stála za to a nemalou mierou sa o to pričinili slovanisti, ktorí neváhali ísť podporiť belasých na výjazd. Po súboji prvého s druhým mohli ísť domov spokojní.

„Je skvelé, že nás prišli povzbudiť aj do Trenčína. Bolo ich počuť celý čas a pre nás boli dvanástym hráčom,“ poďakoval sa všetkým fanúšikom Slovana Marko Milinkovič.

Nakupuj pohodlne na shop.skslovan.com
Slovan TV
Aktuálne novinky
Z Celje si vezieme remízu i vyše 17-tisíceurovú pokutu.
Pozývame vás na odvetu s Celje.
Belasá juniorka v sobotu odštartuje novú sezónu.

Neprehliadnite

Začína sa Niké liga 2024/2025!
Pozrite si najdôležitejšie momenty úvodného zápasu 2. kola kvalifikácie Ligy majstrov.
Pozrite si vyjadrenia trénera Weissa po zápase v Celje.

Klubové trofeje

Generálny partnerGeneral partner

Hlavný partnerMain partner

Zlatí partneriGold partners

© 2023 ŠK Slovan Bratislava futbal a.s. | Všetky práva vyhradené.All rights reserved.