Úvod Správy Piata remíza v rade, zimujeme na piatej priečke

Piata remíza v rade, zimujeme na piatej priečke

V poslednom zápase corgoňligovej jesene deľba bodov so Senicou po výsledku 2:2.

V sobotňajšom záverečnom zápase jesennej časti Corgoň ligy 2010/2011 sa v súboji so Senicou zrodila piata remíza v rade (2:2). Hostia išli po góloch Diviša a Smetanu do vedenia, po prestávke vyrovnali Šebo a Saláta. Zimujeme na piatej priečke za Žilinou, Senicou, Banskou Bystricou a Trnavou.

Prvú šancu mali naši chlapci. Strela z boku šestnástky v podaní Petra Jánošíka z 2. min vystrašila brankára Boleka, ktorý ju však na dvakrát skrotil. V 6. min to skúšal z diaľky Radek Dosoudil, netrafil bránku. V 13. min udrelo na druhej strane. Piroska vysunul Diviša a ten z veľkého uhla prekvapil gólmana Matúša Putnockého – 0:1. V 20. min Šebo vystrelil spoza šestnástky do stredu bránky. Senica bola nebezpečná aj naďalej, čo potvrdila v 29. min. Po centri z pravej strany sa k odrazenej lopte dostal Smetana a prestrelil Putnockého – 0:2. Ten istý hráč mohol skórovať aj o desať minút neskôr, keď prešiel celou obranou, no trafil iba žrď bránky. V závere ešte Wijlaars spoza šestnástky netrafil bránku.

Po prestávke ako prví pohrozili Seničania. V 49. min sa na šestnástke dostal k odrazenej lopte Piroska, trafil tesne vedľa. V 51. min ratoval v malom vápne Bolek pred Karimom Guédém. O päť minút neskôr poslal výborný center Peter Jánošík na hlavu Filipa Šeba, ktorý bez problémov prekonal Boleka – 1:2. V 68. min unikol po pravej strane hosťujúci Diviš, Putnocký si však s jeho krížnou strelou poradil. V 73. min sa presadil na ľavej strane Igor Žofčák, jeho prízemnú prihrávku odkopol na roh Lukšík. Z neho odcentroval Erik Grendel a Kornel Saláta hlavičkou vyrovnal – 2:2. O štyri minúty neskôr takmer Grendel prekvapil z priameho kopu Boleka. Neujala sa ani jedovka Božiča asi z 30 m. Na druhej strane musel ratovať Putnocký pred šikovnou strelou Pirosku. Záverečný tlak Slovana už gól nepriniesol, a tak sme remizovali piatykrát v rade.

ŠK Slovan Bratislava - FK Senica 2:2 (0:2)

Góly: 56. Šebo, 73. Saláta - 12. Jaroslav Diviš, 29. O. Smetana

Žlté karty: 52. Božič, 67. Dobrotka - 36. Križko, 73. Bolek, 82. Wijlaars

Domáci: Putnocký - Jánošík, Saláta, Dosoudil, Dobrotka - Guédé - J. Králík (46. Božič), Grendel (79. F. Kiss), I. Žofčák - Šebo, Kordič (46. Turčák)

Hostia: Bolek - Merzič, R. Pillár, Križko, Lukšík - Strnad (65. M. Ďurica) - Jaroslav Diviš, Wijlaars, T. Kóňa - Piroska, O. Smetana (90. Komárek)

Rozhodovali: Vnuk - R. Sluk, Tomčík

Návšteva: 1070 divákov

Nakupuj pohodlne na shop.skslovan.com
Slovan TV
Aktuálne novinky
Z Celje si vezieme remízu i vyše 17-tisíceurovú pokutu.
Pozývame vás na odvetu s Celje.
Belasá juniorka v sobotu odštartuje novú sezónu.

Neprehliadnite

Začína sa Niké liga 2024/2025!
Pozrite si najdôležitejšie momenty úvodného zápasu 2. kola kvalifikácie Ligy majstrov.
Pozrite si vyjadrenia trénera Weissa po zápase v Celje.

Klubové trofeje

Generálny partnerGeneral partner

Hlavný partnerMain partner

Zlatí partneriGold partners

© 2023 ŠK Slovan Bratislava futbal a.s. | Všetky práva vyhradené.All rights reserved.