Úvod Správy Smetana je nebezpečný, varuje Králík

Smetana je nebezpečný, varuje Králík

Ján Králík: „Som šťastný za každú príležitosť, ktorú som dostal. Teraz som určite spokojný.“

Na začiatku sezóny hrával iba v béčku. Začal sa presadzovať v prípravných zápasoch „A“ tímu, dobré výkony ukazoval v Slovenskom pohári. Naposledy skóroval na trávniku Myjavy. V posledných dvoch zápasoch sa dokonca stal súčasťou základnej zostavy Slovana aj v Corgoň lige. Kto? No predsa Jan Králík. „Som šťastný za každú príležitosť, ktorú som dostal. Teraz som určite spokojný,“ skonštatoval český stredopoliar.

Ak stále len 23-ročný nádejný hráč nastúpi od začiatku zápasu aj v domácom prostredí proti Senici, bude to jeho tretí ligový zápas v rade v základnej zostave. „Je to ťažký súper. Ich druhé miesto v tabuľke je veľavravné. Bezpodmienečne však chceme vyhrať,“ zamyslel sa Králík nad duelom so Záhorákmi.

Hoci Seničania nehrajú atraktívny futbal, bývalý stredový hráč MFK Ružomberok upozorňuje predovšetkým na ofenzívu súpera. „Veľmi nepríjemný je útočník Smetana, ktorý dal už šesť gólov. Dobre ho dopĺňa Diviš. Musíme si dať na nich dvoch veľký pozor,“ vysvetlil Králík.

Pozorná obrana a smrtiace protiútoky – to je recept Senice na ich doterajšie ligové úspechy pod vedením trénera Stanislava Grigu. „Verím, že naša obrana bude na to pripravená. Dôkladne sa zaoberáme hrou každého súpera,“ zakončil Jan Králík.

Nakupuj pohodlne na shop.skslovan.com
Slovan TV
Aktuálne novinky
Z Celje si vezieme remízu i vyše 17-tisíceurovú pokutu.
Pozývame vás na odvetu s Celje.
Belasá juniorka v sobotu odštartuje novú sezónu.

Neprehliadnite

Začína sa Niké liga 2024/2025!
Pozrite si najdôležitejšie momenty úvodného zápasu 2. kola kvalifikácie Ligy majstrov.
Pozrite si vyjadrenia trénera Weissa po zápase v Celje.

Klubové trofeje

Generálny partnerGeneral partner

Hlavný partnerMain partner

Zlatí partneriGold partners

© 2023 ŠK Slovan Bratislava futbal a.s. | Všetky práva vyhradené.All rights reserved.