Úvod Správy Verí, že fanúšikovia prídu aj nabudúce!

Verí, že fanúšikovia prídu aj nabudúce!

Róbert Vittek by skvelú atmosféru zo zápasu proti Trnave rád zažil aj proti DAC.

Derby je opäť naše! Proti Spartaku Trnava sa neočakávala jednoznačná záležitosť aj napriek tomu, že tabuľkový rozdiel medzi súpermi je značný a táto prognóza sa aj naplnila. Trnava počas celého stretnutia hrýzla, no opraty súboja sme držali pevne v rukách.

„Opäť sa ukázalo, že derby nemá favorita. Trnava síce prvé dva zápasy prehrala, no proti nám predviedla dobrý výkon a poriadne nás potrápila,“ povedal strelec úvodného gólu Róbert Vittek. Podľa neho malo veľký vplyv na celé stretnutie nepriaznivé počasie. „Fúkal veľmi silný vietor, a tak sa nehrá ľahko. Podľa mňa tým zápas dosť utrpel.“

Súboj prvého s ôsmym prilákal viac, než 5300 divákov. Atmosféra bola skvelá, fankluby si dokonca pripravili aj protest proti novej trestnoprávnej legislatíve.

„Konečne bolo na tribúnach toľko ľudí, koľko si ligové stretnutie zaslúži. Pevne verím, že na zápas proti Dunajskej Strede príde ešte viac našich fanúšikov a opäť si užijeme skvelú atmosféru,“ vraví Vittek, podľa ktorého stávka hráčov s fanúšikmi pokračuje aj v nasledujúcom domácom zápolení. Ak teda príde viac 6000 duší, hráči budú čapovať pivo.

Napriek nepriazni počasia sa odohralo vcelku kvalitné ligové stretnutie obohatené o dva pekné zásahy Slovana. Prvý z nich vsietil Róbert Vittek z penalty po faule na Marka Milinoviča, druhý pridal po úniku Lester Peltier. V závere mal možnosť na zaklincovanie skóre Soumah, avšak ponúknutou penaltou "pohrdol".

„Prvé dejstvo nám veľmi nevyšlo. Po zmene strán sme zvýšili dôraz pred bránkou a vypracovali sme si viac príležitostí. V stretnutí bolo dôležité to, kto dá prvý gól a to sa nám podarilo,“ znie hodnotenie zápasu od nášho deväťgólového strelca.

Nakupuj pohodlne na shop.skslovan.com
Slovan TV
Aktuálne novinky
Z Celje si vezieme remízu i vyše 17-tisíceurovú pokutu.
Pozývame vás na odvetu s Celje.
Belasá juniorka v sobotu odštartuje novú sezónu.

Neprehliadnite

Začína sa Niké liga 2024/2025!
Pozrite si najdôležitejšie momenty úvodného zápasu 2. kola kvalifikácie Ligy majstrov.
Pozrite si vyjadrenia trénera Weissa po zápase v Celje.

Klubové trofeje

Generálny partnerGeneral partner

Hlavný partnerMain partner

Zlatí partneriGold partners

© 2023 ŠK Slovan Bratislava futbal a.s. | Všetky práva vyhradené.All rights reserved.