Úvod Správy Zvládnuť odvetu, postúpiť do semifinále

Zvládnuť odvetu, postúpiť do semifinále

Martin Dobrotka: „Keby sme nepostúpili cez Myjavu, bolo by to vyvrcholenie zla.“

Hoci sa nám v lige nedarí, v Slovenskom pohári je to naopak. Po víťazstve v prvom štvrťfinále na pôjde Myjavy (1:0) je naším cieľom potvrdiť tento triumf aj v utorok v domácom prostredí v odvetnom stretnutí.

„Keby sme nepostúpili cez Myjavu, bolo by to vyvrcholenie zla. Nie sme v dobrej situácii, nevyhrali sme päť kôl v rade. Aspoň trošičku si to chceme napraviť,“ skonštatoval obranca Martin Dobrotka.

Hoci pôsobí tím TJ Spartak Myjava o dve súťaže nižšie, „belasí“ duel u lídra skupiny Západ určite nepodcenia. „Dúfam, že to zvládneme bez problémov. Takéto zápasy však vedia byť zradné. Pamätám si minulý rok. Na Tehelnom poli veľmi dobre bránili a skončilo sa to bez gólov. Dúfam, že sa nebude nič podobné opakovať,“ zdvihol varovný prst 25-ročný zadák.

Rovnaký rezultát by znamenal štvrtú bezgólovú remízu v krátkom období, čo mužstvo odmieta dopustiť. „To by nebolo dobré. Tri zápasy sme hrali 0:0 a potrebujeme sa chytiť strelecky,“ vysvetlil Dobrotka.

Vzhľadom na fakt, že sa nám nedarí v Corgoň lige, dostáva Slovenský pohár čím ďalej väčšiu vážnosť. „Je to tak. V minulej sezóne sme bojovali o titul, a pritom sme dokázali získať pohár. Po vypadnutí z európskych pohárov nezostáva veľa súťaží. Preto sa plne koncentrujeme na obidve,“ zakončil odchovanec Slovana Bratislava.

Nakupuj pohodlne na shop.skslovan.com
Slovan TV
Aktuálne novinky
Z Celje si vezieme remízu i vyše 17-tisíceurovú pokutu.
Pozývame vás na odvetu s Celje.
Belasá juniorka v sobotu odštartuje novú sezónu.

Neprehliadnite

Začína sa Niké liga 2024/2025!
Pozrite si najdôležitejšie momenty úvodného zápasu 2. kola kvalifikácie Ligy majstrov.
Pozrite si vyjadrenia trénera Weissa po zápase v Celje.

Klubové trofeje

Generálny partnerGeneral partner

Hlavný partnerMain partner

Zlatí partneriGold partners

© 2023 ŠK Slovan Bratislava futbal a.s. | Všetky práva vyhradené.All rights reserved.