Úvod Správy Vrátil sa do základnej zostavy

Vrátil sa do základnej zostavy

Peter Jánošík: „V každom zápase chcem upútať trénera čo najlepším výkonom. Uvidíme, ako posúdi, či sa mi to teraz aj podarilo.“

Na pravej strane obrany nastupuje pod trénerom Karlom Jarolímom predovšetkým Mamadou Bagayoko, v sobotu v Ružomberku však opäť dostal priestor skôr bývalým kormidelníkom Jozefom Jankechom využívaný Peter Jánošík. „Som rád, že som opäť odohral celý zápas, ale z výsledku som určite sklamaný,“ priznal po zápase Jánošík.

Bohužiaľ, opäť sa nám nepodarilo skórovať. „Možno sme boli málo dôrazní, no nevypracovali sme si ani veľké množstvo šancí. Bol to zápas o jednom góle, no nikomu sa ho nepodarilo dať. Je to teda spravodlivá remíza,“ priznal mladík, ktorý na Pasienky prišiel z Dubnice.

Dvadsaťdvaročný zadák sa potešil, že dostal šancu. „Bol som pripravený na to, že nastúpim. Hralo sa mi celkom dobre. Čo z toho, keď výsledok je taký, aký je,“ vyhlásil Peter Jánošík a dodal: „V každom zápase chcem upútať trénera čo najlepším výkonom. Uvidíme, ako posúdi, či sa mi to teraz aj podarilo. Odpoveďou bude ďalší zápas.“

Ak však bývalého slovenského reprezentanta do 21 rokov niečo trápi, tak je to 314 min bez gólu a päť ligových zápasov bez víťazstva v rade. „Je to zlé. Sme v Slovane a chceme hrať o titul. Mrzí ma, že to ani zďaleka nezvládame. Tieto zápasy určite neboli dobré,“ zakončil Jánošík.

Nakupuj pohodlne na shop.skslovan.com
Slovan TV
Aktuálne novinky
Z Celje si vezieme remízu i vyše 17-tisíceurovú pokutu.
Pozývame vás na odvetu s Celje.
Belasá juniorka v sobotu odštartuje novú sezónu.

Neprehliadnite

Začína sa Niké liga 2024/2025!
Pozrite si najdôležitejšie momenty úvodného zápasu 2. kola kvalifikácie Ligy majstrov.
Pozrite si vyjadrenia trénera Weissa po zápase v Celje.

Klubové trofeje

Generálny partnerGeneral partner

Hlavný partnerMain partner

Zlatí partneriGold partners

© 2023 ŠK Slovan Bratislava futbal a.s. | Všetky práva vyhradené.All rights reserved.