Úvod Správy V Bratislave počas víkendu tímy zo štyroch krajín

V Bratislave počas víkendu tímy zo štyroch krajín

Futbalistov Slovana do 9 rokov čaká v sobotu a v nedeľu zaujímavá konfrontácia s kvalitnými súpermi na halovom turnaji v Dome športu.

Počas prvého marcového víkendu budete mať možnosť vidieť v Bratislave v akcii nielen A-tím ŠK Slovan Bratislava, ktorý v sobotu o 15.00 h nastúpi na prvý jarný corgoňligový duel proti Banskej Bystrici. V hale Domu športu na Junáckej ulici sa v sobotu a v nedeľu uskutoční medzinárodný turnaj prípravkárov do 9 rokov, samozrejme aj za účasti belasých.

Okrem dvoch výberov slovanistov sa na podujatí predstavia spomedzi slovenských klubov Spartak Trnava, MFK Ružomberok a MŠK Žilina. Spoza rieky Moravy pricestujú do Bratislavy tímy Zbrojovky Brno a Sigmy Olomouc. Maďarský futbal budú reprezentovať MTK Budapešť, Györi ETO FC a Pécsi MFC. Počet účastníkov na dvanásť doplnia poľské družstvá Slasku Vroclav a krakovskej mládežníckej akadémie AS Progres.

V sobotu sa od 9.00 do 17.45 uskutočnia zápasy v dvoch šesťčlenných základných skupinách. Podľa poradia v nich budú v nedeľu od 8.30 do 15.20 hrať tímy v troch štvorčlenných skupinách o konečné umiestnenie (1. – 4., 5. – 8. a 9. – 12.). Nedeľný program turnaja, ktorý podporujú aj Hlavné mesto SR Bratislava a mestská časť Bratislava – Nové Mesto, spestria súťaže zručnosti v čase medzi 12.00 a 13.30.

Nakupuj pohodlne na shop.skslovan.com
Slovan TV
Aktuálne novinky
Z Celje si vezieme remízu i vyše 17-tisíceurovú pokutu.
Pozývame vás na odvetu s Celje.
Belasá juniorka v sobotu odštartuje novú sezónu.

Neprehliadnite

Začína sa Niké liga 2024/2025!
Pozrite si najdôležitejšie momenty úvodného zápasu 2. kola kvalifikácie Ligy majstrov.
Pozrite si vyjadrenia trénera Weissa po zápase v Celje.

Klubové trofeje

Generálny partnerGeneral partner

Hlavný partnerMain partner

Zlatí partneriGold partners

© 2023 ŠK Slovan Bratislava futbal a.s. | Všetky práva vyhradené.All rights reserved.