Úvod Správy A je to tu: FOTOLAB jedenástky!

A je to tu: FOTOLAB jedenástky!

Nová súťaž pre našich fanúšikov s názvom FOTOLAB jedenástky.

ŠK Slovan Bratislava v spolupráci so svojim partnerom spoločnosťou FOTOLAB pripravil do jarnej časti prebiehajúcej sezóny aktivitu, ktorá si už našla vysokú obľúbenosť u fanúšikov.

Kopanie jedenástok sa odohrá každý domáci zápas, pred ktorého začiatkom budú hodené tri loptičky do hľadiska a šťastlivci, ktorí si loptičku chytia si to rozdajú v schopnosti streliť gól brankárovi Slovana zo značky pokutového kopu. Porazení získajú vecné ceny od klubu a fanshopu Slovana a víťaz okrem postupu do finále v zápase s Nitrou získa aj obraz od partnera klubu s fotografiou hráča Slovana s jeho podpisom.
Každý víťaz jedenástkového rozstrelu postupuje do veľkého finále, v ktorom to bude ešte zaujímavejšie. Slalom medzi kuželami s následnou strelou na bránu v najrýchlejšom čase bude určite atraktívnym vyvrcholením súťaže FOTOLAB. Cena pre celkového víťaza je fotoaparát značky Olympus VR-370 v hodnote 99,- €. Je teda o čo bojovať a už teraz sa tešíme na napínavé zápolenie, ktoré bude spestrením zápasov nášho Slovana. Fanúšikom pripomíname, že už na zápase s Banskou Bystricou 1. marca o 15:00 začíname bojovať o zaujímavé ceny.

Držíme palce!

Nakupuj pohodlne na shop.skslovan.com
Slovan TV
Aktuálne novinky
Z Celje si vezieme remízu i vyše 17-tisíceurovú pokutu.
Pozývame vás na odvetu s Celje.
Belasá juniorka v sobotu odštartuje novú sezónu.

Neprehliadnite

Začína sa Niké liga 2024/2025!
Pozrite si najdôležitejšie momenty úvodného zápasu 2. kola kvalifikácie Ligy majstrov.
Pozrite si vyjadrenia trénera Weissa po zápase v Celje.

Klubové trofeje

Generálny partnerGeneral partner

Hlavný partnerMain partner

Zlatí partneriGold partners

© 2023 ŠK Slovan Bratislava futbal a.s. | Všetky práva vyhradené.All rights reserved.