Úvod Správy Druhé víťazstvo na sústredení, zdolali sme Odense

Druhé víťazstvo na sústredení, zdolali sme Odense

ŠK Slovan Bratislava uspel aj v druhom vystúpení na tureckom sústredení, Odense sme zdolali 3:2.

ŠK Slovan Bratislava zvíťazil aj vo svojom druhom prípravnom stetnutí na sústredení v Turecku, so siedmym tímom dánskej ligy sme zvíťazili 3:2. O góly belasých sa postarali Halenár, Gorosito a Hudák.

Zápas sa začal minútou ticha na počesť bývalého dánskeho futbalistu a trénera Richarda Møllera Nielsena, ktorý zomrel vo štvrtok. Súboj sa od úvodu hral v dobrom tempe a v prvej polovici úvodného dejstva mali slovanisti navrch. Potvrdili to v 21. min, keď Halenár poslal Slovan do vedenia. Od tohto momentu však prevzali opraty súboja Dáni, ktorí mohli ešte do prestávky vyrovnať prostredníctvom Falka, ktorý v dobrej pozícií ale našťastie namieril tesne nad.

Po zmene strán sa obraz hry zmenil a Odense už malo výrazne navrch. Svoju aktivitu pretavili Dáni v 61. min na vyrovnávajúci gól. Jeho strelcom bol Bodul, ktorý ťažil s pekného prieniku spolurháča Skulasona a poslal loptu za bezmocného Perniša. O osem minút neskôr sa Boldklub dokonca dostal do vedenia, po rohovom kope sa presadil Christensen - 1:2. Slovanu ale vyšli striedania, ktoré oživili hru. V 78. min vyrovnal na 2:2 parádnou hlavičkou Gorosito a o dve minúty neskôr nasledoval jeho svetlý príklad i mladučký Hudák. Ten sa presadil desať minút pred koncom vydarenou dorážkou a náskok, ktorý pre belasých vypracoval sme dokázali udržať až do konca. V závere sa už nič podstatné neudialo, a tak slovanisti dokázali vyhrať súboj plný zvratov 3:2 a v Turecku si pripísali druhú výhru v rade.

 
ŠK Slovan Bratislava - FC Boldklub Odense 3:2 (1:0)

Góly: 21. Halenár, 78. Gorosito, 80.Hudák - 61. Bodul, 69. Christensen

Zostava Slovana: Perniš - Bagayoko, Kladrubský (73. Hudák), Niňaj, Josimov - Kolčák (64. Gorosito), Grendel - Žofčák (85. Miklós), Soumah (83. Gašparovič), Halenár (61. Hlohovský) - Peltier (75. Szarka)

Nakupuj pohodlne na shop.skslovan.com
Slovan TV
Aktuálne novinky
Z Celje si vezieme remízu i vyše 17-tisíceurovú pokutu.
Pozývame vás na odvetu s Celje.
Belasá juniorka v sobotu odštartuje novú sezónu.

Neprehliadnite

Začína sa Niké liga 2024/2025!
Pozrite si najdôležitejšie momenty úvodného zápasu 2. kola kvalifikácie Ligy majstrov.
Pozrite si vyjadrenia trénera Weissa po zápase v Celje.

Klubové trofeje

Generálny partnerGeneral partner

Hlavný partnerMain partner

Zlatí partneriGold partners

© 2023 ŠK Slovan Bratislava futbal a.s. | Všetky práva vyhradené.All rights reserved.