Úvod Správy Vyčarujme detskú radosť!

Vyčarujme detskú radosť!

Fanklub Belasá Šlachta vyhlasuje zbierku pre deti našich kamarátov, ktoré zostali krutou ranou osudu odkázané na pomoc druhých.

Poznáme to z detstva a doteraz sme na tie pocity nezabudli: tešíme sa na chvíľu, kedy nás konečne po večeri pustia k stromčeku. K stromčeku, pod ktorým očakávame splnenie svojich detských sníčkov. Vianočné sviatky si automaticky spájame s časom stráveným v kruhu najbližších ako aj s hojnosťou jedál či darčekov - veď to všetko k Vianociam neoddiskutovateľne patrí.

Takto strávené Vianoce sa, žiaľ, netýkajú všetkých. Sú medzi nami aj takí, ktorí nemajú to šťastie ako väčšina z nás a nemôžu tráviť Vianoce tak, ako by chceli. Preto sa občianske združenie Belasá Šlachta rozhodlo pomôcť slovanistom, ktorých osud nemilosrdne zasiahol a zmenil im život nešťastnou udalosťou či im dokonca zobral to najcennejšie - milovanú osobu.

Vyhlasujeme preto vianočnú zbierku pre deti našich kamarátov, ktorí, žiaľ, už nie sú medzi nami, ako aj pre deti, ktoré zostali krutou ranou osudu odkázané na pomoc druhých. Sme si istí, že vianočné sviatky majú byť o nefalšovanej detskej radosti, preto zbierka nebude finančná. Doma určite nájdete hračky či knižky alebo oblečenie, ktoré radi a ochotne venujete deťom, ktorým osud neprial.

Chceme, aby belasý duch Vianoc zavládol v každej slovanistickej rodine, preto ak poznáte rodinu, ktorej by sme týmto spôsobom mohli pomôcť a aspoň na čas vrátiť deťom úsmev na tvár, napíšte nám na náš mail belasaslachta@belasaslachta.sk.

Vieme, že slovanisti sú a vždy boli solidárni a spolupatričnosť im nikdy nechýbala, spoliehame sa na vás i tentokrát.
Darčeky môžete odovzdávať denne v čase od 8. do 20. hod. od dnes až do stredy 18. decembra pracovníkom pri vstupe na štadión na Pasienkoch zo strany Polusu (vrátnica vpravo od hlavného vstupu).

Rodiny, v ktorých sú deti, ktoré týmto spôsobom budú obdarované, sústredíme ešte pred Vianocami a reportáž z odovzdávania darčekov radi zverejníme.

Fanklub ďakuje futbalovému klubu ŠK Slovan Bratislava za ústretovosť a spoluprácu pri organizovaní tejto zbierky.

Nakupuj pohodlne na shop.skslovan.com
Slovan TV
Aktuálne novinky
Z Celje si vezieme remízu i vyše 17-tisíceurovú pokutu.
Pozývame vás na odvetu s Celje.
Belasá juniorka v sobotu odštartuje novú sezónu.

Neprehliadnite

Začína sa Niké liga 2024/2025!
Pozrite si najdôležitejšie momenty úvodného zápasu 2. kola kvalifikácie Ligy majstrov.
Pozrite si vyjadrenia trénera Weissa po zápase v Celje.

Klubové trofeje

Generálny partnerGeneral partner

Hlavný partnerMain partner

Zlatí partneriGold partners

© 2023 ŠK Slovan Bratislava futbal a.s. | Všetky práva vyhradené.All rights reserved.