Úvod Správy O budúcnosti zatiaľ nie je rozhodnuté

O budúcnosti zatiaľ nie je rozhodnuté

Boris Turčák je rád, že je opäť doma, z posledného roka má zmiešané pocity.

Po skončení jesene sa do belasého kádra vrátilo viacero hráčov, ktorí boli na hosťovaní. Jedným z nich je aj Boris Turčák, ktorý si odkrútil ročné pôsobenie v zachraňujúcej sa Nitre. Za sebou má už aj prvý zápas v belasom, keď nastúpil na priateľské meranie síl proti Sencu.

„V zápase už bolo naozaj citeľné, že je po sezóne a asi sa to prejavilo aj na výkone všetkých nás. Napriek tomu si myslím, že sme si so spoluhráčmi celkom dobre rozumeli,“ povedal Turčák a dodal: „V kabíne som zažil príjemné prijatie. Je fajn byť opäť doma.“

Budúcnosť mladého stredopoliara je zatiaľ otvorená. Po návrate domov sa vraj s trénerským tandemom o nej nerozprával a je možné, že na jar zamieri na ďalšie hosťovanie.

„Zatiaľ sme sa o týchto veciach s trénerom vôbec nerozprávali. Neviem teda vôbec, ako to bude na jar vyzerať a ani čo ma čaká. Dostal som zataľ papier s osobným programom na zimnú prestávku, takže mám na čom pracovať,“ vraví Turčák.

Ťažko zhodnotiteľný rok

Po dvoch ligových častiach je priestor aj na ohliadnutie sa za seba a zhodnotenie toho, čo rok priniesol. V Tučákovom prípade sa to ale komplexne povedať nedá.

„Je ťažké zhodnotiť moje pôsobenie v Nitre. Hlavným cieľom bolo získanie zápasovej praxe a to sa mi podarilo, takže z toho pohľadu som spokojný. Inak však nemôžem povedať na nitriansku anabázu asi nič pozitívne. Po finančnej stránke, ako aj po ostatných som veľmi nespokojný,“ krúti hlavou mladý stredopoliar.

Porovnanie podmienok a zázemia v materskom klube a v Nitre bolo aj preto veľmi jednoznačné. „Slovan je veľký klub so zázemím a bohatou históriou. V Nitre momentálne nefunguje poriadne takmer nič. Podmienky je teda zbytočné akokoľvek porovnávať,“ dodal na záver Boris Turčák.

Nakupuj pohodlne na shop.skslovan.com
Slovan TV
Aktuálne novinky
Z Celje si vezieme remízu i vyše 17-tisíceurovú pokutu.
Pozývame vás na odvetu s Celje.
Belasá juniorka v sobotu odštartuje novú sezónu.

Neprehliadnite

Začína sa Niké liga 2024/2025!
Pozrite si najdôležitejšie momenty úvodného zápasu 2. kola kvalifikácie Ligy majstrov.
Pozrite si vyjadrenia trénera Weissa po zápase v Celje.

Klubové trofeje

Generálny partnerGeneral partner

Hlavný partnerMain partner

Zlatí partneriGold partners

© 2023 ŠK Slovan Bratislava futbal a.s. | Všetky práva vyhradené.All rights reserved.