Úvod Správy Prípravné stretnutie so Spartou Praha

Prípravné stretnutie so Spartou Praha

Počas reprezentačnej prestávky odohrá Slovan prípravné stretnutie s mužstvom AC Sparta Praha, zápas sa odohrá v Prahe na štadióne Letná.

Fanúšikovia oboch táborov sa opäť môžu tešiť na federálne derby, zápas dvoch historicky najúspešnejších celkov v rámci českého a slovenského futbalu. Prestížne stretnutie sa uskutoční vo štvrtok 5.9.2013 o 20.15 h v Prahe na štadióne Letná s kapacitou 18 872 miest. Slovan Bratislava má k dispozícií pre svojich fanúšikov 300 ks vstupeniek do sektoru hostí.

Pražské mužstvo vedené Vítězslavom Lavičkom figuruje aktuálne na druhom mieste Gambrinus ligy, za vedúcou Plzňou zaostáva len o skóre. Zo šiestich odohraných zápasov má Sparta na svojom konte päť víťazstiev a jednu remízu. Z pohárovej Európy trochu prekvapujúco vypadla už v 2. predkole EL so švédskym BK Häcken po domácej remíze 2:2 a odvetnej prehre 0:1. Zaujímavosťou stretnutia bude aj fakt, že "rudý" dres v súčasnosti oblieka náš odchovanec Lukáš Pauschek, ktorý v lete prestúpil práve zo Slovana do pražskej Sparty. V minulosti v Sparte Prahe pôsobil aj kapitán Slovana Igor Žofčák a Jiří Kladrubský, pre ktorých bude mať zápas výnimočnú príchuť.

Informácie o možnosti zakúpenia vstupeniek

AC Sparta Praha – ŠK Slovan Bratislava 5.9. 2013 (štvrtok) – 20.15 h, štadión Letná v Prahe

Na základe rozhodnutia predstavenstva klubu, bude klub zabezpečovať predaj 300 ks vstupeniek do sektoru hostí pre našich fanúšikov, a to za týchto podmienok:

1. Fanúšik v stanovený čas (vid. nižšie) si príde osobne zakúpiť vstupenku na sekretariát klubu, kde sa preukáže preukazom totožnosti, z ktorého si zamestnanec klubu vyhotoví kópiu. Prednostné právo na zakúpenie vstupenky majú držitelia permanentných vstupeniek na sezónu 2013 / 2014.

2. Klub na základe preukazu totožnosti a zaplatenia sumy 5,20 eur vydá fanúšikovi voucher s radovým číslom. Ku každému číslu vouchera bude zamestnanec klubu evidovať meno, priezvisko a kópiu preukazu totožnosti.

3. Vstupenky sa v deň zápasu do sektoru hostí predávať nebudú!

4. Fanúšik sa v deň zápasu od 18.45 h do 20.00 h dostaví na štadión Letná v Prahe k sektoru hostí, kde v pokladni pre sektor hostí (sektor H85 a H86) si na základe vydaného vouchera a preukázaním sa preukazu totožnosti, vyzdvihne platnú vstupenku, na základe ktorej bude oprávnený vstúpiť na štadión. V pokladniach v sektore hostí budú výmenu voucherov za vstupenky zabezpečovať dvojica funkcionárov Slovana. K radovému číslo vouchera musí byť priradené číslo vstupenky, ktorú fanúšik pri výmene obdrží.

Predaj vstupeniek (voucherov) na sekretariáte klubu:

Prednostné právo na kúpu vstupenky majú majitelia permanentiek a to v týchto dňoch:

30.8. piatok v čase od 14:00 – 18:00

2.9. pondelok v čase od 14:00 – 18:00

Pre všetkých fanúšikov (už bez prednostného práva):

3.9. utorok v čase od 14:00 – 18:00

4.9. streda v čase od 10:00 – 12:00

Fanúšikov zároveň žiadame, aby si pred vstupom na štadión pozorne preštudovali návštevný poriadok Generali Arény.

Nakupuj pohodlne na shop.skslovan.com
Slovan TV
Aktuálne novinky
Z Celje si vezieme remízu i vyše 17-tisíceurovú pokutu.
Pozývame vás na odvetu s Celje.
Belasá juniorka v sobotu odštartuje novú sezónu.

Neprehliadnite

Začína sa Niké liga 2024/2025!
Pozrite si najdôležitejšie momenty úvodného zápasu 2. kola kvalifikácie Ligy majstrov.
Pozrite si vyjadrenia trénera Weissa po zápase v Celje.

Klubové trofeje

Generálny partnerGeneral partner

Hlavný partnerMain partner

Zlatí partneriGold partners

© 2023 ŠK Slovan Bratislava futbal a.s. | Všetky práva vyhradené.All rights reserved.