Úvod Správy Dotrénovať aj zvyšných desať minút zápasu

Dotrénovať aj zvyšných desať minút zápasu

Juraj Halenár si na svoje konto pripísal už stošestnásty gól v Corgoň lige.

Juraj Halenár poctivo vylepšuje svoje bohaté strelecké konto aj v tejto sezóne. V súboji s Ružomberkom to bol práve on, kto sa postaral o náš tretí zásah, ktorý sa v konečnom zúčtovaní ukázal ako rozhodujúci. Pre belasého ostrostrelca to bol už stošestnásty ligový gól v kariére a druhý v aktuálnom ročníku.

„Podali sme dobrý výkon, ktorému chýbalo vydržať desať minút v nastolenom tempe. Toto asi treba dotrénovať, aby sme sa dostali do starých koľají a aby sme každý duel odohrali naplno až do konca,“ zhodnotil stretnutie skúsený zakončovateľ.

Proti dovtedajšiemu lídrovi tabuľky to vyzeralo ako jednoznačný zápas. Prvý gól padol už v 15. min po akrobatickom zakončení Fořta. Následne sme pridali ešte dva góly a zdalo sa, že je rozhodnuté. 

„Povedal by som, že prvých šesťdesiatpäť minút sme hrali dobre. Už v prvom polčase sme mali dostatok šancí, len nám chýba väčší dôraz v súperovej šestnástke. Povedal by som, že Pavel Fořt jasne ukázal ako to má vyzerať,“ vraví Juraj Halenár.

Vedenie 3:0 sa javilo ako dostatočné na to, aby sme súboj doviedli do úspešného konca. Zrazu prišla nekoncentrovanosť v druhom polčase a razom bolo 3:2. Súperovi sme, našťastie, nedali v závere šancu na skorigovanie výsledku.

„Pri prvom góle bola veľká chyba už len fakt, že súper kopal priamy kop z tak ošemetnej vzdialenosti. Dobrý hráč vie obstreliť múr a to sa aj potvrdilo. Druhé inkasovanie prišlo po zbytočnom rohovom kope, keď sa lopta odrazila a v šestnástke vznikla trma-vrma,“ dodal na záver vyše stogólový kanonier.

Nakupuj pohodlne na shop.skslovan.com
Slovan TV
Aktuálne novinky
Z Celje si vezieme remízu i vyše 17-tisíceurovú pokutu.
Pozývame vás na odvetu s Celje.
Belasá juniorka v sobotu odštartuje novú sezónu.

Neprehliadnite

Začína sa Niké liga 2024/2025!
Pozrite si najdôležitejšie momenty úvodného zápasu 2. kola kvalifikácie Ligy majstrov.
Pozrite si vyjadrenia trénera Weissa po zápase v Celje.

Klubové trofeje

Generálny partnerGeneral partner

Hlavný partnerMain partner

Zlatí partneriGold partners

© 2023 ŠK Slovan Bratislava futbal a.s. | Všetky práva vyhradené.All rights reserved.