Úvod Správy Skvalitnenie obsluhy bufetových prevádzok

Skvalitnenie obsluhy bufetových prevádzok

V nedeľu počas zápasu s Ružomberkom bude v prevádzke až 17 výčapných zariadení, čo predstavuje v porovnaní s predchádzajúcim zápasom až trojnásobný nárast.

Počet bufetových zariadení

Na základe monitoringu poskytovania služieb v bufetových zariadeniach, ktorý sa uskutočnil počas predchádzajúcich troch domácich zápasov, vyhodnotil klub poskytovanie služieb za neoptimálne z dôvodu nedostatočného počtu výčapných zariadení pre pivo a nealkoholické nápoje. Z tohto dôvodu sa klub dohodol s prevádzkovateľmi bufetových zariadení na výraznom posilnení výčapných zariadení ako aj prevádzok s jedlom a to už od najbližšieho zápasu.

„Sledovali sme bufetové prevádzky počas zápasov a to najmä pred zápasom a počas polčasových prestávok. Fanúšik, ktorý prišiel na začiatku polčasovej prestávky sa dostal k pivu alebo ku kofole až okolo 60.minúty zápasu. Práve tomuto chceme zabrániť a dôrazne sme požiadali prevádzkovateľov bufetov o okamžitú nápravu.“ objasnil situáciu PR riaditeľ Tomáš Straka.

V nedeľu počas zápasu s Ružomberkom bude v prevádzke až 17 výčapných zariadení, čo predstavuje v porovnaní s predchádzajúcim zápasom až trojnásobný nárast.

Na základe týchto zmien odporúčame fanúšikom využívať bufetové zariadenie v blízkosti ich miesta na tribúne, aby nápor fanúšikov počas polčasovej prestávky bol v čo najväčšej miere rozložený medzi všetky bufetové zariadenia a fanúšikovia boli v čo najkratšom čase obslúžení. Klubom odporúčané rozdelenie bufetov:

Rodinný sektor, sektor A12 a A11 – mobilné bufetové zariadenie pred sektorom A12 alebo novootvorené priestory v reštaurácii „CHAMPIONS“ (priestory vedľa VIP).

Sektor A21, A22 – kamenný bufet pred sektorom C3 (v blízkosti vstupu na štadión od Polusu) alebo novootvorené priestory v reštaurácii „CHAMPIONS“ (priestory vedľa VIP).

Sektor B1 – B5 – mobilné bufetové zariadenia pred sektorom B1, B2, B3.

Sektor C7 – C9 – kamenný bufet pred sektorom C6 (pod svetelnou tabuľou) alebo kamenný bufet, ktorý je súčasťou administratívnej budovy.

Jednotné ceny, oblečenie a roznáška piva

Novinkou pre fanúšikov je, že vo všetkých bufetoch budú platiť jednotné ceny základných produktov, čoho dôkazom sú nainštalované nové jednotné cenníky. Obsluha v zariadeniach bude ponúkať nápoje a jedlá v jednotnom oblečení s logom nášho klubu a taktiež prevádzkovatelia prisľúbili roznášku piva a nealka priamo do sektorov počas zápasu.

Zmena dizajnu bufetov

Všetky kamenné bufetové zariadenia (s výnimkou pri administratívnej budove) prešli určitou dizajnovou zmenou. Dominantná klubová farba, fotografie hráčov, ktorí si s fanúšikmi pripíjajú „NA SLOVAN A NA ZDRAVIE“, či vynovené „stand by“ stoly so strieškami by mali dodať fanúšikom príjemnejší pocit počas času stráveného v bufete.

Novinkou je, že počas ligových zápasov bude pre fanúšikov k dispozícii aj reštaurácia „CHAMPIONS“, ktorá sa nachádza hneď vedľa priestorov VIP na krytej tribúne. V reštaurácii bude ponuka čapovaného piva, nealka, klobásy, párkov, cigánskej či čerstvých obložených bagiet.

K spokojnosti fanúšikov bude taktiež slúžiť mailová adresa fanusik@skslovan.com , kam môžu fanúšikovia zasielať postrehy, pripomienky, či akékoľvek návrhy na zlepšenie služieb v bufete.

Už v nedeľu o 19:00 sa tešíme na vašu návštevu a podporu proti aktuálnemu lídrovi tabuľky MFK Ružomberok.

Nakupuj pohodlne na shop.skslovan.com
Slovan TV
Aktuálne novinky
Z Celje si vezieme remízu i vyše 17-tisíceurovú pokutu.
Pozývame vás na odvetu s Celje.
Belasá juniorka v sobotu odštartuje novú sezónu.

Neprehliadnite

Začína sa Niké liga 2024/2025!
Pozrite si najdôležitejšie momenty úvodného zápasu 2. kola kvalifikácie Ligy majstrov.
Pozrite si vyjadrenia trénera Weissa po zápase v Celje.

Klubové trofeje

Generálny partnerGeneral partner

Hlavný partnerMain partner

Zlatí partneriGold partners

© 2023 ŠK Slovan Bratislava futbal a.s. | Všetky práva vyhradené.All rights reserved.