Úvod Správy Stal sa hrdinom a pevnejšie sa usadil v základnej jedenástke

Stal sa hrdinom a pevnejšie sa usadil v základnej jedenástke

Branislav Niňaj rozhodol svojim hlavičkovým gólom o triumfe na pôde Košíc.

Po ukážkovom triumfe nad Myjavou sa nám podarilo uspieť po prvý raz aj na ihrisku súpera. Tentoraz to bola ťažká bitka na pôde Košíc a triumf 1:0 nás môže tešiť o to viac. Z metropoly východu sa po body nechodí.

„Konečne sa nám podarilo dobre brániť a dobre hrať aj na ihrisku súpera. V prvom polčase sme neboli nijak zvlášť nebezpeční, no dokázali sme to vykompenzovať po zmene strán. Mrzieť nás môžu nepremenené šance, ktorých bolo hneď viacero a zopár ofsajdov,“ vraví Branislav Niňaj, ktorý sa stal hrdinom dňa.

Práve Niňajov gól totiž rozhodol o celom osude stretnutia. Stalo sa tak po ľahučkom zahratí rohového kopu od nášho kapitána. Lopta dopadla presne na hlavu urasteného obrancu a ten už vedel, ako s poskytnutou šancou naložiť.

„Igor Žofčák na mňa poslal vynikajúcu prihrávku, čím je koniec koncov povestný. Ja som už potom nemal problém skórovať. Bol som v tesnej blízkosti bránky a takú šancu som musel využiť,“ povedal talentovaný mladík.

Náš gól padol v úvode druhého polčasu, no zásahov mohlo byť po zmene strán niekoľko. Už v 46. min sa dokázal ukážkovo uvoľniť Karol Mészáros, no toho zastavil pohotový Tofilovski. Následne mal podobné príležitosti i Lester Peltier, ale jeho milimetrový ofsajd bol postrehnutý.

„Povedal by som, že v druhom polčase sme boli lepším mužstvom, hoci zápas bol dlho vyrovnaný. Napokon rozhodla jedna štandardná situácia. Najdôležitejšie je, že tri body sú doma a môžeme sa tešiť. Z Košíc je to veľmi dobrý výsledok,“ uvedomuje si Niňaj, ktorý má celú kariéru ešte pred sebou.

Nakupuj pohodlne na shop.skslovan.com
Slovan TV
Aktuálne novinky
Z Celje si vezieme remízu i vyše 17-tisíceurovú pokutu.
Pozývame vás na odvetu s Celje.
Belasá juniorka v sobotu odštartuje novú sezónu.

Neprehliadnite

Začína sa Niké liga 2024/2025!
Pozrite si najdôležitejšie momenty úvodného zápasu 2. kola kvalifikácie Ligy majstrov.
Pozrite si vyjadrenia trénera Weissa po zápase v Celje.

Klubové trofeje

Generálny partnerGeneral partner

Hlavný partnerMain partner

Zlatí partneriGold partners

© 2023 ŠK Slovan Bratislava futbal a.s. | Všetky práva vyhradené.All rights reserved.