Úvod Správy Premiéra s čistým kontom

Premiéra s čistým kontom

Martin Poláček zažil premiéru o akej sníva každý Výhra 5:0 totiž neprichádza každý deň.

Po nie veľmi vydarenom úvode sezóny sa nám podarilo odohrať zápas, na ktorý môže byť každý hrdý. Víťazstvo 5:0 nad ambicióznou Myjavou sa bez pochýb ráta ako úspech.

„Mojim prvoradým cieľom bolo, aby sme zvíťazili. Je to o to krajšie, že sa mi podarilo udržať si čisté konto hneď pri premiére,“ povedal Martin Poláček, ktorý sa v bránke Slovana objavil v ligovom súboji vôbec po prvý raz.

Nula na brankárovom konte je vždy dôvodom na radosť. Poláček verí, že tento zápas nakopne Slovan k lepším výkonom a jemu prinesie viac príležitostí v našej svätyni.

„V podstate som nemusel zakročiť ani pri jednej vyloženejšej šanci súpera. Chlapci mi pomohli a súper sa prakticky nedostal k mojej bránke,“ pochválil hru spoluhráčov dobre stavaný gólman.

Matúšovi Putnockému úvodné duely nevyšli podľa predstáv, čo otvára dvere pre jeho náhradníka. Poláček sa chce chopiť šance, avšak na prvé miesto radí klubový záujem.

„Takéto veci neriešime. Ide o to, aby sa darilo tímu. Nik nepovedal, že po jednom dobrom výsledku sa stanem jednotkou, chytať však chcem čo najviac,“ tvrdí Poláček a dodáva: „Nespravil som žiadnu chybu, a tak verím, že šancu dostanem aj nabudúce. Je to však jedine na trénerovi.“

Nakupuj pohodlne na shop.skslovan.com
Slovan TV
Aktuálne novinky
Z Celje si vezieme remízu i vyše 17-tisíceurovú pokutu.
Pozývame vás na odvetu s Celje.
Belasá juniorka v sobotu odštartuje novú sezónu.

Neprehliadnite

Začína sa Niké liga 2024/2025!
Pozrite si najdôležitejšie momenty úvodného zápasu 2. kola kvalifikácie Ligy majstrov.
Pozrite si vyjadrenia trénera Weissa po zápase v Celje.

Klubové trofeje

Generálny partnerGeneral partner

Hlavný partnerMain partner

Zlatí partneriGold partners

© 2023 ŠK Slovan Bratislava futbal a.s. | Všetky práva vyhradené.All rights reserved.