Pauschek prestupuje do Sparty

Lukáš Pauschek posilní českého vicemajstra Spartu Praha.

Obranca Lukáš Pauschek prestupuje zo Slovana Bratislava do Sparty Praha. Najslávnejší český klub mal o 20-ročného odchovanca belasých záujem už dlhší čas a napokon sa všetky zainteresované strany na tomto transfere dohodli.

"Lukáša sme neplánovali uvoľniť. Sám hráč však chcel skúsiť šťastie v Sparte a my sme mu v tom nechceli brániť za každú cenu. Určite zavážilo aj to, že na jeho poste sme mali až troch kvalitných hráčov, okrem neho aj Erika Čikoša a Mamadoua Bagayoka. Po rokovaniach so Spartou sme nakoniec dospeli k podmienkam, ktoré akceptovali všetky strany," povedal generálny riaditeľ Slovana Petr Kašpar.

"Neodchádza sa mi ľahko. V Slovane som hral odmalička. Prežil som tu veľa krásnych momentov a klub mi prirástol k srdcu. Z hľadiska mojej ďalšej kariéry si však myslím, že tento krok mi pomôže. Preto som sa po zvážení všetkých okolností rozhodol pre prestup do Sparty. Ďakujem majiteľovi a vedeniu Slovana, že s mojím rozhodnutím súhlasili a uvoľnili ma. Slovanistom budem držať palce a verím, že so všetkými priateľmi, ktorých tu mám, sa budem čo najčastejšie stretávať aj v budúcnosti," vyhlásil Lukáš Pauschek, ktorý sa v stredu zapojí do prípravy v novom pôsobisku. 

Lukášovi ďakujeme za všetko, čo pre Slovan spravil a želáme mu v jeho ďalšej kariére pevné zdravie a veľa úspechov.

Nakupuj pohodlne na shop.skslovan.com
Slovan TV
Aktuálne novinky
Belasí získali prvý bod v UEFA Youth League.
V akej zostave dnes nastúpia belasí?
Výkop zápasu so Gironou je dnes o 16:00.

Neprehliadnite

Zaži to najlepšie z historického okamihu! Vychutnaj si jedinečnú atmosféru prvého domáceho zápasu Slovana Bratislava v Lige majstrov proti Manchestru City.
Nový fanshop bude otvorený nasledovne:

Klubové trofeje

Generálny partnerGeneral partner

Nike

Hlavný partnerMain partner

Grafobal
Millioneo

Zlatí partneriGold partners

Intergroup
Grafobal Group
© 2024 ŠK Slovan Bratislava futbal a.s. | Všetky práva vyhradené.All rights reserved.