Bez prehry tretí

Mladší žiaci Slovana zakončili sezónu na turnaji vo Frýdku-Místku.

Mladší žiaci Slovana Bratislava absolvovali turnaj vo Frýdku-Místku a domov sa vrátili s trofejou za tretie miesto spomedzi desiatich účastníkov.

Náš výber do 13 rokov v základnej skupine dva zápasy vyhral a dva remizoval. Belasým to stačilo na druhé miesto. Pri nerozhodnom vzájomnom zápase so Zbrojovkou Brno mali rovnaký počet bodov i rozdiel v skóre, no nastrieľali menej gólov ako hráči z metropoly Moravy. Keďže sa na turnaji nehralo semifinále, slovanisti nastúpili priamo na duel o konečnú tretiu priečku, v ktorom zdolali Vítkovice 1:0.

"Pre náš tím to bol posledný turnaj v tejto sezóne a hodnotím ho pozitívne. Mali sme možnosť zahrať si s kvalitnými súpermi a myslím si, že herne sme ich všetkých prevýšili. Cením si, že sa chlapci snažili o ofenzívny kombinačný futbal. Vytvorili veľmi dobrý kolektív, no vyčnievali aj individuálne. Za najlepšieho hráča turnaja vyhlásili Tomáša Naga a najlepším strelcom sa stal Bruno Čerňanský, hoci sa v treťom zápase zranil a v ďalšom priebehu už nemohol nastúpiť. Mrzí ma aj zranenie Patrika Haramiu, ktorý si pri nešťastnom dopade vyvrtol členok a v nemocnici dostal na nohu sadru," povedal tréner Attila Illés.

 
Výsledky ŠK Slovan U13 na turnaji vo Frýdku-Místku:
základná skupina
ŠK Slovan - Zbrojovka Brno 0:0
ŠK Slovan - Frýdlant nad Ostravicí 4:0 - Leginus, Čerňanský, Kaňovič, T. Nagy
ŠK Slovan - Sigma Olomouc 3:1 - Čerňanský 2, Horváth
ŠK Slovan - Baník Ostrava 1:1 - Haramia

o 3. miesto: ŠK Slovan - Vítkovice 1:0 - Horváth

ŠK Slovan na turnaji reprezentovali:
Martin Trnovský, Vladimír Repáň, Jakub Kaňovič, Richard Nagy, Martin Fejda, Bruno Čerňanský, Tomáš Nagy, Samuel Korenačka, Adam Sádovský, Lukas Leginus, Adam Horváth, Ondrej Zeleník, Jakub Hirko, Ladislav Švantner, Filip Chabreček, Patrik Haramia

Nakupuj pohodlne na shop.skslovan.com
Slovan TV
Aktuálne novinky
Belasí získali prvý bod v UEFA Youth League.
V akej zostave dnes nastúpia belasí?
Výkop zápasu so Gironou je dnes o 16:00.

Neprehliadnite

Zaži to najlepšie z historického okamihu! Vychutnaj si jedinečnú atmosféru prvého domáceho zápasu Slovana Bratislava v Lige majstrov proti Manchestru City.
Nový fanshop bude otvorený nasledovne:

Klubové trofeje

Generálny partnerGeneral partner

Nike

Hlavný partnerMain partner

Grafobal
Millioneo

Zlatí partneriGold partners

Intergroup
Grafobal Group
© 2024 ŠK Slovan Bratislava futbal a.s. | Všetky práva vyhradené.All rights reserved.