Úvod Správy Ponuka, ktorá sa neodmieta

Ponuka, ktorá sa neodmieta

Pre Miloša Josimova nie je Slovan žiadna neznáma. O belasých počul mnoho už aj pred príchodom.

Ako bolo pred pár dňami oznámené, prvé posily už dorazili medzi belasých a odštartovali s nimi aj letnú prípravu. Miloš Josimov je bez pochýb veľkým predsezónnym úlovkom belasých. Srbský legionár sa k mužstvu pripojil už v utorok.

„O Slovane som mnoho počul už pred mojim príchodom na Slovensko. Pár rokov dozadu hrali Bratislavčania proti Belehradu a ja som ten zápas sledoval. Viem, že Slovan je dobrý tím, ktorý má vo vitríne  mnoho trofejí. Som rád, že som mohol podpísať zmluvu práve s týmto klubom,“ zneli prvé slová Josimova po pripojení sa ku kolektívu.

Dvadsaťosemročný ľavý obranca podpísal so Slovanom dvojročnú zmluvu a to aj napriek tomu, že o neho prejavili záujem hneď dva veľké kluby. Niet divu, veď v uplynulých ročníkoch si v Srbsku vybudoval veľmi dobré meno.

„Je to pravda, mal som viacero ponúk. Zaujímal sa o mňa Partizan Belehrad i Vojvodina. Slovan mi však dal také podmienky, ktoré sa nedali odmietnuť. Navyše, táto ponuka bola prvá konkrétna a seriózna,“ objasnil dôvody príchodu na Slovensko Miloš Josimov.

Pred vycestovaním talentovaný zadák nemárnil čas a o novom pôsobisku si niečo pozisťoval. Na otázku, čo vie o ambíciách Slovana vedel promptne zareagovať.

„Viem, že belasí chcú vyhrať slovenskú ligu i pohár a taktiež chcú uspieť aj v európskych pohároch. Cieľom bude dostať sa v Lige majstrov čo najďalej. Dúfam, že do mužstva zapadnem čo najlepšie,“ vraví Josimov, ktorý mal dokonca aj znalosti o svojich nových spoluhráčoch. „Ak sa správne pamätám, niektorí hráči hrali za Artmediu Petržalka proti Partizanu Belehrad. Pamätám si jedného útočníka, no musím si spomenúť na jeho meno (smiech).“

Je zrejmé, že muselo ísť o nášho vyše stogólového kanoniera Juraja Halenára. „Áno, presne tak. Halenár. Toho poznám,“ zakončila nová srbská posila s úsmevom.

Nakupuj pohodlne na shop.skslovan.com
Slovan TV
Aktuálne novinky
Z Celje si vezieme remízu i vyše 17-tisíceurovú pokutu.
Pozývame vás na odvetu s Celje.
Belasá juniorka v sobotu odštartuje novú sezónu.

Neprehliadnite

Začína sa Niké liga 2024/2025!
Pozrite si najdôležitejšie momenty úvodného zápasu 2. kola kvalifikácie Ligy majstrov.
Pozrite si vyjadrenia trénera Weissa po zápase v Celje.

Klubové trofeje

Generálny partnerGeneral partner

Hlavný partnerMain partner

Zlatí partneriGold partners

© 2023 ŠK Slovan Bratislava futbal a.s. | Všetky práva vyhradené.All rights reserved.