Úvod Správy K zisku double máme už iba krok

K zisku double máme už iba krok

Igor Žofčák verí, že po úspechu proti Senici sa nám podarí triumfovať aj v stredu na ružomberskom trávniku.

Je takmer rozhodnuté. Výhrou nad Senicou sme sa rozhodne načiahli za ziskom ligového prvenstva a už v stredu môžeme získať aj Slovnaft Cup. V tom prípade by bolo takmer isté, že ďalšie double nám už neunikne. Po triumfe nad našim prenasledovateľom z druhého miesta zavládla v belasej kabíne nespútaná radosť.

„Po štyroch remízach sme museli vyhrať a chvalabohu sa nám to aj podarilo. Pred zápasom sme si vraveli, že musíme získať tri body. Ešte nie je nič definitívne, no veľmi sa z výhry tešíme,“ povedal Igor Žofčák.

Kapitán svojmu mužstvu verí. Rovnako ako všetci belasí fanúšikovia vyjadril presvedčenie, že pohodlný, deväťbodový, náskok už z rúk nepustíme. Keď sa nám už raz podarilo pretrhnúť sériu štyroch remíz, v nastolenom trende treba vytrvať.

„Dúfam, že nám táto forma zostane až do konca súťaže. Kiežby sme v podobných výkonoch pokračovali. Chceme zostať na víťaznej vlne,“ zaželal si líder slovanistov.

O prvenstve sa rozhodne v Ružomberku

Dlhú cestu za úspechom razíme aj v Slovenskom pohári. V stredu 1. mája nás čaká rozhodujúca bitka proti Žiline, ktorá sa uskutoční v Ružomberku. Trávnik z Liptova pozná Igor Žofčák lepšie, než ktokoľvek iný. Je preto jasné, že chce, aby mu priniesol úspech.

„Na Ružomberok mám krásne spomienky. Verím, že sa nám tam podarí uspieť a v stredu zdvihneme nad hlavu Slovenský pohár. Na finále sa už veľmi teším,“ dodal na záver.

Nakupuj pohodlne na shop.skslovan.com
Slovan TV
Aktuálne novinky
Z Celje si vezieme remízu i vyše 17-tisíceurovú pokutu.
Pozývame vás na odvetu s Celje.
Belasá juniorka v sobotu odštartuje novú sezónu.

Neprehliadnite

Začína sa Niké liga 2024/2025!
Pozrite si najdôležitejšie momenty úvodného zápasu 2. kola kvalifikácie Ligy majstrov.
Pozrite si vyjadrenia trénera Weissa po zápase v Celje.

Klubové trofeje

Generálny partnerGeneral partner

Hlavný partnerMain partner

Zlatí partneriGold partners

© 2023 ŠK Slovan Bratislava futbal a.s. | Všetky práva vyhradené.All rights reserved.