Úvod Správy Gól pre dcéru a manželku

Gól pre dcéru a manželku

Jirko Kladrubský to proti Senici trafil naozaj parádne. Lepšie sa ani nedalo.

Proti Senici nám to vyšlo a od titulu sme už iba krôčik! Súboj prvého s druhým priniesol naozaj všetko, čo sa od takéhoto stretnutia očakáva. Nervydrásajúci šláger od začiatku do konca priniesol päť gólov. Keď sa už zdalo, že máme triumf vo vrecku, Záhoráci dokázali neočakávane ožiť.

„Keď sa mi podarilo vsietiť gól, myslel som si, že to už dotiahneme do úspešného konca. Našim cieľom bolo potom už iba neinkasovať a navýšiť svoj náskok. Bohužiaľ, nepodarilo sa nám to, inkasovali sme hneď dvakrát. Napokon to dobre dopadlo,“ vydýchol si po náročnom boji strelec prvého gólu stretnutia Jiří Kladrubský.

Český legionár to namieril naozaj ukážkovo. Z veľkej vzdialenosti napriahol a prepálil všetko, čo mu stálo v ceste. Opäť tak potvrdil, že jeho delovky si vedia nájsť cestu do bránky súperov.

„Vyskúšal som šťastie a padlo to. Som veľmi rád, že som sa opäť strelecky presadil. O titule ešte nie je rozhodnuté, no urobili sme veľký krok smerom vpred. Pokiaľ by sa nám podarilo uspieť aj proti Trenčínu, bolo by to skvelé. Chceme mať primát čo najskôr,“ vraví defenzívny záložník s mimoriadne presnou kopacou technikou.

Ihneď po otvorení skóre utekal šťastný strelec smerom k tribúne. Bolo evidentné, že tento presný zásah mal svojho adresáta. „Gól som venoval jednoznačne svojej dcérke a manželke,“ objasnila venovanie opora zadných radov Slovana.

Nakupuj pohodlne na shop.skslovan.com
Slovan TV
Aktuálne novinky
Z Celje si vezieme remízu i vyše 17-tisíceurovú pokutu.
Pozývame vás na odvetu s Celje.
Belasá juniorka v sobotu odštartuje novú sezónu.

Neprehliadnite

Začína sa Niké liga 2024/2025!
Pozrite si najdôležitejšie momenty úvodného zápasu 2. kola kvalifikácie Ligy majstrov.
Pozrite si vyjadrenia trénera Weissa po zápase v Celje.

Klubové trofeje

Generálny partnerGeneral partner

Hlavný partnerMain partner

Zlatí partneriGold partners

© 2023 ŠK Slovan Bratislava futbal a.s. | Všetky práva vyhradené.All rights reserved.