Úvod Správy Je pripravený nastúpiť

Je pripravený nastúpiť

Erik Čikoš je po zdravotných patáliách opäť fit a rád by nastúpil už proti Senici.

Erik Čikoš si v poslednom období vytrpel so zdravotnými problémami až-až. Jeho návrat na corgoňligový trávnik sa však blíži a talentovaný obranca verí, že príde už v nasledujúcom kole. Všetci belasí fanúšikovia dúfajú, že to tak aj naozaj bude. Hoci máme naozaj široký káder, Čikoš je často nenahraditeľný.

„V podstate už dva týždne trénujem úplne naplno. Čakám už iba na to, kedy dostanem šancu a budem môcť nastúpiť do zápasu aspoň na pár minút. Osobne sa cítim byť pripravený,“ vraví sympatický bek, ktorý si na rozbeh vyskúšal hru za B-tím Slovana. „Hra za juniorov mi prospela, odohral som takmer deväťdesiat minút. Na konci stretnutia som bol vystriedaný a cítil som sa naozaj dobre. Okrem typických, zápasových, problémov to bolo v poriadku. Zápas je vždy o niečom inom ako tréning a na konci duelu som sa už cítil unavene. Čo sa týka kolena, nebol problém.“

Už v sobotu čaká na slovanistov neľahká previerka. Nastúpime proti nášmu prenasledovateľovi zo Záhoria a všetci si veľmi dobre uvedomujeme, že to bude šesťbodový zápas. Nič teda nemožno podceniť.

„Bude to ťažký boj. Senica určite nepríde hrať otvorený futbal. Bude mimoriadne dôležité, aby sme strelili prvý gól a aby súper trošku otvoril hru. To by nám vyhovovalo,“ ozrejmil taktiku na druhý tím ligovej tabuľky Čikoš.

Návrat na prvoligový trávnik nechcel 24-ročný obranca uponáhľať, no z jeho slov je zrejmé, že už sa cíti dobre. Je teda možné, že uvidíme Erika Čikoša v akcii už proti Senici?

„Neviem, či dostanem šancu od začiatku, no verím, že aspoň na pár minút nastúpim. S trénerom som sa o tom zatiaľ nerozprával. Posledný zápas som presedel na lavičke, žiaľ, stav nebol taký, ako sme si želali. Tréner ma preto nemohol nasadiť do súboja. Verím, že v sobotu bude výsledok priaznivejší,“ zaželal si na záver obranca so štvorkou na chrbte.

Nakupuj pohodlne na shop.skslovan.com
Slovan TV
Aktuálne novinky
Z Celje si vezieme remízu i vyše 17-tisíceurovú pokutu.
Pozývame vás na odvetu s Celje.
Belasá juniorka v sobotu odštartuje novú sezónu.

Neprehliadnite

Začína sa Niké liga 2024/2025!
Pozrite si najdôležitejšie momenty úvodného zápasu 2. kola kvalifikácie Ligy majstrov.
Pozrite si vyjadrenia trénera Weissa po zápase v Celje.

Klubové trofeje

Generálny partnerGeneral partner

Hlavný partnerMain partner

Zlatí partneriGold partners

© 2023 ŠK Slovan Bratislava futbal a.s. | Všetky práva vyhradené.All rights reserved.