Úvod Správy Tentoraz musel byť hrdinom on

Tentoraz musel byť hrdinom on

Zbytočne si komplikujeme situáciu, no futbal prináša aj takéto situácie, uvedomuje si Matúš Putnocký.

Súboj s Myjavou mal na strane belasých jednoznačného hrdinu. Bol ním bez pochýb Matúš Putnocký, ktorý zneškodnil viacero súperových šancí a mužstvo skutočne podržal. Po zápase zazneli na strane súpera aj slová, že ostatní hráči mu môžu ruky bozkávať.

„V bránke som na to, aby som aj niečo chytil. Musíme hrať ako kolektív. Raz potiahnem mužstvo ja, inokedy zachránia chalani mňa. Tak sa hrá futbal,“ skromne poznamenal urastený gólman Slovana.

Napriek tomu, že Spartak je nováčikom tohto ročníka, v súboji s lídrom tabuľky to naozaj nebolo cítiť. Myjava nám dala zabrať, jej nepríjemný defenzívny štýl priniesol úžitok.

„Súper si vypracoval množstvo šancí. V konečnom dôsledku môžeme byť asi aj radi, že máme aspoň bod. Musím pochváliť Myjavu, pretože bránila naozaj výborne. Majú svoj štýl a na jar prehrali iba raz, čo potvrdzuje ich dobrú formu,“ pochválil kvality nováčika Putnocký.

Aj keď Matúš Putnocký vydal zo seba maximum, na jednu akciu Spartaka bol prikrátky. Nedá sa však povedať, že by gól šiel na jeho účet. „Zdalo sa mi, že myjavský útočník prešiel cez našu obranu až príliš ľahko. Vystihol moment, keď som bol v protipohybe a zakončil k tyči. Nemal som takú reakciu, ako som mal mať a bol z toho gól,“ smutne skonštatovala opora v bránke Slovana.

Po pohárových víťazstvách tak prišla ďalšia ligová remíza. Desaťbodový náskok na čele sa tak mierne okresal, no súperi majú od belasých ešte stále veľmi ďaleko. Putnocký si však uvedomuje, že v závere treba zabrať naplno.

„Mrzí nás, že sme doma nezískali plný počet bodov. Mali sme viacero šancí a niekedy nám chýbalo azda naozaj už iba kúsok šťastia. Na druhej strane, ani sme neprehrali. Chceli sme navýšiť svoj náskok na čele tabuľky, no ja verím, že sa nám to podarí v nasledujúcom stretnutí.  Zbytočne si komplikujeme situáciu, no futbal prináša aj takéto situácie,“ zakončil bratislavský gólman.

Nakupuj pohodlne na shop.skslovan.com
Slovan TV
Aktuálne novinky
Z Celje si vezieme remízu i vyše 17-tisíceurovú pokutu.
Pozývame vás na odvetu s Celje.
Belasá juniorka v sobotu odštartuje novú sezónu.

Neprehliadnite

Začína sa Niké liga 2024/2025!
Pozrite si najdôležitejšie momenty úvodného zápasu 2. kola kvalifikácie Ligy majstrov.
Pozrite si vyjadrenia trénera Weissa po zápase v Celje.

Klubové trofeje

Generálny partnerGeneral partner

Hlavný partnerMain partner

Zlatí partneriGold partners

© 2023 ŠK Slovan Bratislava futbal a.s. | Všetky práva vyhradené.All rights reserved.