Úvod Správy Mali sme skórovať skôr

Mali sme skórovať skôr

Vedeli sme, že Myjava bude najmä brániť, vraví Kamil Kopúnek.

Proti Myjave to nie je azda nikdy jednoduché a presvedčili sme sa o tom aj v sobotňajšom stretnutí. Jednoznačným hrdinom stretnutia sa stal brankár Matúš Putnocký, ktorý zachránil belasú nádej na body azda zo desaťkrát. Brániaci val z „kopaníc“ bol naozaj neúprosný.

„Mali sme to ťažké. My musíme ísť každý zápas naplno, inak to nejde. Myjava dobre bránila a výborne sa presúvala. Chýbalo nám trošku šťastia, aby sme vyhrali. Verím, že keby sme dali gól skôr, prišli by aj ďalšie,“ vraví Kamil Kopúnek.

V prvom polčase sme veľa zaujímavého nevideli, no po zmene strán to bola úplne iná pesnička. Slovanistov nabudil najmä inkasovaný gól, no súper sa nevzdával nádeje na plný bodový zisk ani po vyrovnaní. Záverečné minúty pripomínali boxerský zápas, keď údery lietajú z jednej strany na druhú.

„Cez polčas sme si vraveli, že musíme hrať trpezlivo, aj keď sa Myjavčania dobre presúvajú. Verili sme, že gól príde čím skôr. Žiaľbohu, ako prví sme inkasovali my. Našťastie sa nám však podarilo vyrovnať,“ skonštatoval so zmiešanými pocitmi defenzívny stredopoliar.

Spartak nepredviedol v podstate nič, čo by sa od neho neočakávalo. Na belasých to ale tentoraz stačilo a nechýbalo veľa, aby sme stratili všetky body. Na druhej strane, šancí sme mali opäť až-až, no proti súperovi brániacemu so všetkým, čo má sa nehrá ľahko.

„Vedeli sme, že nás čaká ťažký zápas, pretože Myjava bude najmä brániť a hrať na brejky. Vyšlo im to, dali prvý gól a o to ťažšie to bolo v nasledujúcom priebehu pre nás. Chceli sme vyhrať, získať tri body. Žiaľ, máme iba jeden. Ideme však ďalej, čaká nás Senica,“ neskladá zbrane Kamil Kopúnek.

Nakupuj pohodlne na shop.skslovan.com
Slovan TV
Aktuálne novinky
Z Celje si vezieme remízu i vyše 17-tisíceurovú pokutu.
Pozývame vás na odvetu s Celje.
Belasá juniorka v sobotu odštartuje novú sezónu.

Neprehliadnite

Začína sa Niké liga 2024/2025!
Pozrite si najdôležitejšie momenty úvodného zápasu 2. kola kvalifikácie Ligy majstrov.
Pozrite si vyjadrenia trénera Weissa po zápase v Celje.

Klubové trofeje

Generálny partnerGeneral partner

Hlavný partnerMain partner

Zlatí partneriGold partners

© 2023 ŠK Slovan Bratislava futbal a.s. | Všetky práva vyhradené.All rights reserved.