Úvod Správy Výsledok nad očakávania

Výsledok nad očakávania

Išli sme do Košíc s cieľom zvíťaziť, že to bude 3:0 sme nečakali ani my, vraví Erik Grendel.

Slovanistom vyšiel vstup do semifinále Slovnaft Cupu ešte lepšie, než dúfali. Po druhý raz sme sa vo veľmi rýchlom slede ocitli v konfrontácii s Košicami a na druhý pokus to vyšlo naozaj fantasticky. Zatiaľ čo pred týždňom sme z východu odchádzali s remízou, tentoraz to bola výhra 3:0.

„Išli sme do zápasu s cieľom zvíťaziť, že to bude 3:0 sme nečakali ani my. Treba uznať, že sme mali v prvom polčase aj trochu šťastia, keď Košičania nastrelili brvno a mali aj niekoľko ďalších šancí. Cez polčas sme si však v kabíne povedali ako ďalej a viac sme behali. Dostavil sa aj výsledok,“ vraví Erik Grendel.

Práve Grendel bol tým mužom, ktorý uzavrel skóre stretnutia. Parádnou strelou z diaľky nedal šancu striedajúcemu brankárovi súpera. „Môj gól bol čerešničkou na torte. Takýto úspech  človeka vždy poteší, dúfam, že sa nám podarí aj odveta,“ vyjadril sa talentovaný stredopoliar.

Košičanov výrazne spomalil trest v podobe červenej karty. Bez Tofilovského v bránke to zrazu šlo súperovi omnoho ťažšie.

„Po červenej karte domáci trošku rezignovali a my sme navýšili svoj náskok. Umne sme si bránili dosiahnutý výsledok a navyše sme aj skórovali,“ spokojne skonštatoval Grendel, podľa ktorého nebol ani jeden zo súbojov s MFK jednoduchý: „Oba zápasy boli náročné. Košice majú veľkú kvalitu a potvrdzujú to v každom stretnutí. Takú vysokú výhru sme si azda ani nezaslúžili, ale aj taký je futbal.“

Nakupuj pohodlne na shop.skslovan.com
Slovan TV
Aktuálne novinky
Z Celje si vezieme remízu i vyše 17-tisíceurovú pokutu.
Pozývame vás na odvetu s Celje.
Belasá juniorka v sobotu odštartuje novú sezónu.

Neprehliadnite

Začína sa Niké liga 2024/2025!
Pozrite si najdôležitejšie momenty úvodného zápasu 2. kola kvalifikácie Ligy majstrov.
Pozrite si vyjadrenia trénera Weissa po zápase v Celje.

Klubové trofeje

Generálny partnerGeneral partner

Hlavný partnerMain partner

Zlatí partneriGold partners

© 2023 ŠK Slovan Bratislava futbal a.s. | Všetky práva vyhradené.All rights reserved.