Úvod Správy Cieľom je vždy výhra

Cieľom je vždy výhra

Marko Milinkovič vraví, že proti Košiciam bude potrebný ešte lepší výkon ako v súboji so Žilinou.

Náročný program pokračuje, na výdych nie je čas. Ešte ani neopadli emócie po víkendovom dueli so Žilinou a už nás čakajú Košice. Poďme sa však ešte aspoň na chvíľu pristaviť pri súboji so „šošonmi“. Druhá jarná remíza bola totiž v mnohom špecifická. Ako sa zdá, proti Žiline sa v tejto sezóne rodia iba nerozhodné výsledky.

„Škoda, že sme nedali gól už na začiatku stretnutia. Po pravej strane sme mali mnoho pološancí, pri ktorých chýbala naozaj iba finálna prihrávka. Žiaľ, nepodarilo sa to a následne sme sa na dvadsať minút vytratili z hry. Potom však prišla naša ofenzívna snaha, ktorú musel vidieť každý. Vyústila do gólu, no čoskoro sme inkasovali, a to veľmi lacno,“ zosumarizoval boj so Žilinou Marko Milinkovič.

Žlto-zelení nepricestovali do Bratislavy brániť a súboj bol o to zaujímavejší. Chýbalo mu azda iba viac gólov. Na nedostatok zvratov, či pekných šancí, sa diváci sťažovať nemohli. „Ukázali sme kvalitu, no mali sme vyhrať. Hostia prišli s tým, že nemajú čo stratiť a hralo sa im o to lepšie. Mrzia nás stratené body,“ vyjadril nespokojnosť srbský legionár.

Liga je však na chvíľu za nami a treba sa sústrediť na pohár. Po dlhej odmlke nás čaká semifinále proti Košiciam, ktoré nebude o nič jednoduchšie ako dva predošlé súboje. Marko Milinkovič vraví, že výkon podobný tomu sobotňajšiemu stačiť nebude.

„Slovan je zvyknutý na výhry a my ideme do každého duelu jedine s týmto cieľom. Preto neprichádza do úvahy, aby sme proti Košiciam nastúpili s tým, že nám stačí remíza. Aj keď nás čaká odveta na domácej pôde, chceme vyhrať. Na východ cestujeme s tým, že musíme uhrať čo najlepší výsledok,“ zavelil technicky dobre vybavený stredopoliar.

Ostáva nám už iba pripomenúť, že prvé semifinále Slovnaft Cupu je na programe v utorok 9.4.2013 o 16.30 v Košiciach. Odveta sa bude hrať o týždeň neskôr na Pasienkoch.

 

Sledujte priamy textový prenos z pohárového zápasu MFK Košice - ŠK Slovan Bratislava na http://www.onlajny.eu/match/index/id/61211.

Nakupuj pohodlne na shop.skslovan.com
Slovan TV
Aktuálne novinky
Z Celje si vezieme remízu i vyše 17-tisíceurovú pokutu.
Pozývame vás na odvetu s Celje.
Belasá juniorka v sobotu odštartuje novú sezónu.

Neprehliadnite

Začína sa Niké liga 2024/2025!
Pozrite si najdôležitejšie momenty úvodného zápasu 2. kola kvalifikácie Ligy majstrov.
Pozrite si vyjadrenia trénera Weissa po zápase v Celje.

Klubové trofeje

Generálny partnerGeneral partner

Hlavný partnerMain partner

Zlatí partneriGold partners

© 2023 ŠK Slovan Bratislava futbal a.s. | Všetky práva vyhradené.All rights reserved.