Úvod Správy Slovan vyzýva svojich fanúšikov

Slovan vyzýva svojich fanúšikov

Futbalový klub ŠK Slovan Bratislava sa obracia s výzvou k fanúšikom.

Futbalový klub ŠK Slovan Bratislava sa obracia s výzvou k našim fanúšikom o maximálnu podporu z ich strany v najbližšom derby zápase FC Spartak Trnava – ŠK Slovan Bratislava, ktorý sa odohrá v sobotu 13.apríla o 14:30 v Trnave.

Futbalový štadión v Trnave prechádza rekonštrukciou, ktorá si vyžiadala už prvé organizačné zmeny. Z dôvodu uzatvorenia severnej tribúny a ďalších stavebných úprav bude znížená kapacita štadióna a do predaja pôjde 9.000 vstupeniek. Z toho až 700 vstupeniek je určených pre našich fanúšikov, ktorí budú mať svoje miesto na južnej tribúne. Vyššie spomínané stavebné úpravy sú dôvodom umiestnenia trnavských fanúšikov takisto na južnej tribúne, avšak na opačnej strane.

Futbalový klub Slovan Bratislava vyvinul maximálne úsilie, aby naši fanúšikovia mali čo najlepšie podmienky a v spolupráci s klubom FC Spartak Trnava a po vzájomnej dohode klubov budú mať naši fanúšikovia k dispozícii 700 vstupeniek, čo je až o 250 vstupeniek viac, ako je povinnosťou trnavského klubu. Ďalej sme požiadali klub Spartak Trnava, aby občerstvenie v sektore hostí zabezpečoval prevádzkovateľ, ktorý zabezpečuje prevádzku bufetov na štadióne Pasienky, v čom nám klub z Trnavy taktiež vyhovel. Zároveň pri vstupe do sektoru hostí sa budú nachádzať aj kluboví funkcionári Slovana, ktorí budú nápomocní pri riešení akejkoľvek situácie. Aj týmito krokmi sa snažíme zabezpečiť maximálny komfort pre našich fanúšikov a zároveň sa obraciame s výzvou na nich, aby sa v uvedenom zápase venovali iba maximálnej podpore svojho klubu aj s odkazom na dôležitosť tohto stretnutia, ktoré môže veľa znamenať v konečnom boji o majstrovský titul.

Vstupenky do sektoru hostí na tento zápas si môžu fanúšikovia zakúpiť prostredníctvom fanklubu Belasá Šlachta, ktorý tieto vstupenky distribuuje. V tomto momente je predaných už cca. 400 vstupeniek. Viac informácii o možnosti zakúpenia vstupenky získate na stránke fanklubu www.belasaslachta.sk .

Fanúšikovia Slovana neorganizujú špeciálny vlak, avšak podľa našich informácii odporúčajú využiť vlakové spojenie Bratislava – Trnava, osobný vlak - Os 3031, ktorý má o odchod z Bratislavy o 13:01 s príchodom do Trnavy o 13:48.

Z dôvodu zvýšenia bezpečnosti našich fanúšikov odporúčame všetkým fanúšikom, ktorí sa rozhodli vycestovať na zápas do Trnavy autom (najmä mimobratislavskí), aby svoje auto bezplatne zaparkovali v Bratislave v areáli štadióna Pasienky a do Trnavy vycestovali spoločne s fanúšikmi Slovana vlakom.

MAXIMÁLNA PODPORA PRE SLOVAN

Hráči, tréneri, ako aj celý klub ŠK Slovan sa obracia na všetkých svojich fanúšikov, ktorí sa chystajú vycestovať na derby zápas do Trnavy, aby sa počas celého zápasu venovali len maximálnej podpore Slovana a aby spolu dokázali, že im na Slovane záleží a svojim mohutným povzbudzovaním boli tým povestným 12. hráčom belasých.

SLOVAN, DO TOHO
ŠK Slovan Bratislava

Nakupuj pohodlne na shop.skslovan.com
Slovan TV
Aktuálne novinky
Z Celje si vezieme remízu i vyše 17-tisíceurovú pokutu.
Pozývame vás na odvetu s Celje.
Belasá juniorka v sobotu odštartuje novú sezónu.

Neprehliadnite

Začína sa Niké liga 2024/2025!
Pozrite si najdôležitejšie momenty úvodného zápasu 2. kola kvalifikácie Ligy majstrov.
Pozrite si vyjadrenia trénera Weissa po zápase v Celje.

Klubové trofeje

Generálny partnerGeneral partner

Hlavný partnerMain partner

Zlatí partneriGold partners

© 2023 ŠK Slovan Bratislava futbal a.s. | Všetky práva vyhradené.All rights reserved.