Úvod Správy Ozval sa sval, nechcel to siliť

Ozval sa sval, nechcel to siliť

Zaujímavý zápas, kde ani jedno mužstvo nechcelo brániť a spravodlivá remíza, vraví Igor Žofčák.

Nášmu kapitánovi sa smola stále lepí na päty. Len čo stihne potvrdiť, že v Corgoň lige patrí k absolútnej špičke, opäť sa ozve zdravotný stav. Súboj so Žilinou Igor Žofčák nedohral. Z ihriska odchádzal v 27. minúte a na zvyšok stretnutia ho nahradil Filip Hlohovský.

„V šprinte sa ozval zadný sval, tak som radšej šiel dole z ihriska. Nechcel som to siliť. Do akej miery je to vážne ukážu až nasledujúce dni. Lekár mi predpísal nejaké prášky, dúfam, že to bude v poriadku,“ verí v rýchle uzdravenie skúsený stredopoliar.

Po odchode Žofčáka slovanisti museli pozmeniť taktiky. Dovtedy aktívna pravá strana s Bagayokom a Žofčákom razom stratila svoje nebezpečnosť. „Neviem prečo tempo zápasu razom opadlo. Proti Žiline sme miestami neboli takí živí ako v iných zápasoch,“ vraví belasý kapitán.

Remíza 1:1 vo veľkom šlágri mierne zamrzí, no po predvedenom výkone je zrejme spravodlivá. Šancí sme síce mali o niečo viac, no s ich premieňaním to tentoraz veľmi svetlé nebolo.

„Súper k nám evidentne neprišiel brániť a také zápasy nám vyhovujú omnoho viac. Hral sa otvorený futbal, hore – dole. Myslím si, že to bol zaujímavý duel a remíza je spravodlivá,“ zhodnotil sobotňajšie meranie síl Igor Žofčák

Po tretí raz v sezóne sa tak súboj medzi Slovanom a Žilinou skončil nerozhodne. Na rozdiel od prvých bezgólových výsledkov to tentoraz bola remíza jednogólová.

„Je to asi iba náhoda. Niekedy namierite priamy kop presne a je to gól, inokedy to ide o centimetre mimo. V takýchto zápasoch často rozhoduje aj kus šťastia,“ nechcel špekulovať nad výsledkami talentovaný tvorca našej hry.

Nakupuj pohodlne na shop.skslovan.com
Slovan TV
Aktuálne novinky
Z Celje si vezieme remízu i vyše 17-tisíceurovú pokutu.
Pozývame vás na odvetu s Celje.
Belasá juniorka v sobotu odštartuje novú sezónu.

Neprehliadnite

Začína sa Niké liga 2024/2025!
Pozrite si najdôležitejšie momenty úvodného zápasu 2. kola kvalifikácie Ligy majstrov.
Pozrite si vyjadrenia trénera Weissa po zápase v Celje.

Klubové trofeje

Generálny partnerGeneral partner

Hlavný partnerMain partner

Zlatí partneriGold partners

© 2023 ŠK Slovan Bratislava futbal a.s. | Všetky práva vyhradené.All rights reserved.