Úvod Správy Nik netuší, čo spôsobilo pomalý rozbeh

Nik netuší, čo spôsobilo pomalý rozbeh

"Prišli sme do Košíc s jasnou túžbou. Začiatok zápasu nám však vôbec nevyšiel. Z tohto pohľadu som rád, že sme bodovali,“ vraví Jiří Kladrubský.

Po štyroch stretnutiach bez straty bodu prišlo prvé zakopnutie. Na košickom ihrisku sa nikdy nehrá ľahko a body sa v tejto sezóne zo štadióna MFK nevozia zadarmo. V týchto intenciách sa remíza 1:1 nezdá byť katastrofou.

„Prišli sme do Košíc s jasnou túžbou. Chceli sme vyhrať, veď s iným cieľom do zápasu ani nenastupujeme. Začiatok zápasu nám vôbec nevyšiel, následne sme uhrali aspoň remízu. Z tohto pohľadu som rád, že sme bodovali,“ skonštatoval Jiří Kladrubský.

Rozhodca nariadil proti belasým nečakane až dve penalty. Obe „vyprodukoval“ Lukáš Pauschek, ktorý mal v tomto dueli poriadnu dávku smoly. Zatiaľ čo pri druhej nikto zo slovanistov neprotestoval, prvá sa zdala nevhodná takmer každému. Dokonca i nezainteresovanému divákovi.

„Druhá penalta bola bez diskusie. Paušo hral rukou a s týmto verdiktom musíme súhlasiť. Nuž a tá prvá... Nech sa na mňa nikto nehnevá, toto sa nepíska,“ nespokojne krútil hlavou český legionár v službách ŠK Slovan Bratislava.

Tak, či onak, v súboji 24. kola to nebol Slovan, na aký sme na jar zvyknutí. Aspoň nie v prvom polčase. Čo sa stalo si nevedeli vysvetliť ani samotní aktéri.

„Vôbec neviem, čo sa v prvom polčase stalo. Asi sme nastupovali až príliš s pocitom, že na nemôže nič stať. Po zmene strán sme sa rozbehli a bolo to cítiť,“ poznamenal Kladrubský.

Nakupuj pohodlne na shop.skslovan.com
Slovan TV
Aktuálne novinky
Z Celje si vezieme remízu i vyše 17-tisíceurovú pokutu.
Pozývame vás na odvetu s Celje.
Belasá juniorka v sobotu odštartuje novú sezónu.

Neprehliadnite

Začína sa Niké liga 2024/2025!
Pozrite si najdôležitejšie momenty úvodného zápasu 2. kola kvalifikácie Ligy majstrov.
Pozrite si vyjadrenia trénera Weissa po zápase v Celje.

Klubové trofeje

Generálny partnerGeneral partner

Hlavný partnerMain partner

Zlatí partneriGold partners

© 2023 ŠK Slovan Bratislava futbal a.s. | Všetky práva vyhradené.All rights reserved.