Úvod Správy Slovan v Košiciach už v utorok

Slovan v Košiciach už v utorok

Po sérii dvoch domácich zápasov cestuje Slovan na východ republiky do Košíc, kde nastúpi proti MFK Košice už v utorok 2.apríla o 16:00.

"Fanúšikovia nás vynikajúco hnali vpred v Nitre a taktiež vytvárajú dobrú atmosféru na domácich zápasoch. Aj keď ich nechodí veľa, chodia tí, ktorí chcú Slovanu pomôcť. Fandia nám a my sa snažíme na ihrisku odovzdať maximum. Verím, že aj napriek diaľke a pracovnému dňu, naši fanúšikovia vycestujú do Košíc a podporia nás aj v Košiciach. No a v sobotu doma proti Žiline ich príde určite viac." obrátil sa smerom k fanúšikom kapitán Igor Žofčák.

Belasí si naposledy bez problémov poradili doma s Prešovom 5:0 a po štyroch jarných zápasoch majú štyri víťaztvá. Útočná a kombinačná hra pod vedením Samuela Slováka prináša nielen víťazstvá, ale aj radosť z hry a najmä množstvo strelených gólov. Veď zo štyroch jarných zápasov má naše mužstvo skóre 14:1!
Futbalisti z Košíc pod vedením skúseného trénera Jána Kozáka si naposledy priviezli 3 cenné body z Trnavy a aj vďaka nim sa nachádzajú na treťom mieste tabuľky a o druhé miesto ich delí iba horšie skóre od Trenčína. V utorok v Košiciach bude teda súboj tretieho proti prvému a dá sa očakávať zápas ako "remeň".

Naši fanúšikovia si budú môcť vstupenky zakúpiť priamo na štadióne v pokladni sektoru hostí. Cena vstupenky je 3 Eur a podľa informácii priamo z klubu MFK Košice bude pre našich fanúšikov zabezpečený bufet s občerstvením a samozrejmosťou budú toalety.

Nakupuj pohodlne na shop.skslovan.com
Slovan TV
Aktuálne novinky
Z Celje si vezieme remízu i vyše 17-tisíceurovú pokutu.
Pozývame vás na odvetu s Celje.
Belasá juniorka v sobotu odštartuje novú sezónu.

Neprehliadnite

Začína sa Niké liga 2024/2025!
Pozrite si najdôležitejšie momenty úvodného zápasu 2. kola kvalifikácie Ligy majstrov.
Pozrite si vyjadrenia trénera Weissa po zápase v Celje.

Klubové trofeje

Generálny partnerGeneral partner

Hlavný partnerMain partner

Zlatí partneriGold partners

© 2023 ŠK Slovan Bratislava futbal a.s. | Všetky práva vyhradené.All rights reserved.