Úvod Správy Príď, lebo si slovanista!

Príď, lebo si slovanista!

Pozvánka na najbližší domáci zápas s Banskou Bystricou, ktorý sa odohrá už túto sobotu o 17:30.

Od začiatku ročníka 2012/13 ubehlo už 21 kôl a do konca zostáva odohrať ešte 12 kôl. V malej rekapitulácii prebiehajúcej sezóny môžeme oceniť niekoľko významných faktov. V tabuľke sme prví s osem bodovým náskokom, no čaká nás však ešte dlhá a ťažká cesta.

Po náročnom začiatku ligy prevzal trénerskú taktovku obľúbenec fanúšikov Slovana, Samuel Slovák, ktorý si počína nadmieru dobre. Konsolidácia tímu, stále sa lepšiaci herný prejav, dobrá zimná príprava sú základom momentálnej tabuľkovej pozície Slovana. Letné posily Peltier, Hlohovský, Gorosito sa ukazujú vo vynikajúcom svetle, prví dvaja menovaní sú dokonca najlepšími strelcami tímu a Gorosito sa stal oporou zadných radov Slovana. V zime doplnil trénerské rady ďalší slovanista – srdciar, Palo Sedlák. Úzka spolupráca s juniorkou Slovana má za výsledok členstvo v širšom kádri A-tímu talentovaných mladíkov Saba, Niňaja, Hudáka. Podľa slov trénera Slováka majú dvere otvorené aj ďalší talentovaní chlapci, záleží iba na nich a ich prístupe. Ak pridáme zimný prestup Soumaha z Nitry, môžeme očakávať ešte väčšiu ofenzívnu silu a útočný futbal, ktorý fanúšikom Slovana chutí najviac. Potešujúcou správou je, že samotnému hráčovi uplynul trest a stal sa plnohodnotným členom kádra pripraveného na tento dôležitý zápas.

Zhrnuté – podčiarknuté, Slovan sa stále zlepšuje, jeho herný prejav je čoraz atraktívnejší pre divákov. Na zápase v Nitre bolo viac ako 320 jeho fanúšikov, ktorí odchádzali spokojní nielen s výsledkom, ale aj zlepšenej atmosféry vo vzťahoch klub – fanúšikovia. Klub veľmi citlivo reaguje na všetky podnety a výsledkom zlepšenej komunikácie je piatkové (15.3.) stretnutie fanúšikov s hráčmi Ďurom Halenárom a Jirkom Kladrubským, ktoré by malo byť diskusnou platformou pre obe strany. No a o deň neskôr, ako čerešnička na pomyselnej torte bude sobotňajšia prítomnosť Jirku Kladrubského a Erika Čikoša v kotle fanúšikov na zápase s Bystricou, na čo sa obaja noví „kotolníci“ veľmi tešia.

Po fanúšikovskej stránke sa v zápase s Banskou Bystricou opäť prihlási o slovo, a ako všetci dúfajú veľmi hlasné, najmenší fanúšikovia Slovana v rámci projektu Mladý slovanista. Projekt, ktorý získal ocenenie ÚLK ako „Najlepší fanklub“ v minulej sezóne sa stáva čoraz obľúbenejším nielen medzi samotnými deťmi, ale aj ich rodičmi, ktorí sa stávajú stálymi návštevníkmi našich zápasov.  Dovoľujeme si Vás informovať , že vzhľadom na nepriaznivé a mrazivé počasie sme nútení plánovanú detskú Fun zónu na zápase ŠK Slovan Bratislava – Dukla Banská Bystrica zrušiť. Ďakujeme za pochopenie.

Čo dodať na záver, snáď len slová Nicolasa Gorosita: „Naši fanúšikovia ukázali pravú lásku k svojmu klubu. To je presne to, čo potrebujeme cítiť, ich lásku, podporu aj vtedy, keď sa niekedy nedarí alebo to ide ťažšie, než by ste sami chceli. Ich podpora v Nitre bola fantastická, veľmi nám to pomáhalo po celý zápas. Víťazstvo nad Nitrou je aj ich víťazstvom. Verím, že nás podporia aj proti Dukle a my ich potešíme podobne ako predtým. Veď Slovan to je: V dobrom aj zlom, vždy spolu!!!“

My len dodáme, dovidenia v sobotu, slovanisti!

 

Nakupuj pohodlne na shop.skslovan.com
Slovan TV
Aktuálne novinky
Z Celje si vezieme remízu i vyše 17-tisíceurovú pokutu.
Pozývame vás na odvetu s Celje.
Belasá juniorka v sobotu odštartuje novú sezónu.

Neprehliadnite

Začína sa Niké liga 2024/2025!
Pozrite si najdôležitejšie momenty úvodného zápasu 2. kola kvalifikácie Ligy majstrov.
Pozrite si vyjadrenia trénera Weissa po zápase v Celje.

Klubové trofeje

Generálny partnerGeneral partner

Hlavný partnerMain partner

Zlatí partneriGold partners

© 2023 ŠK Slovan Bratislava futbal a.s. | Všetky práva vyhradené.All rights reserved.