Úvod Správy Nepremenená penalta veľmi mrzieť nemusela

Nepremenená penalta veľmi mrzieť nemusela

Presilovka niekedy pomôže, inokedy nie. V nedeľu bola jednoznačne v náš prospech, vraví Igor Žofčák.

Po skvelom začiatku proti Zlatým Moravciam sme pridali ešte lepší rozbeh proti Nitre. Výhry 4:1 a 3:0 budia rešpekt a pred ligovým pokračovaním v Banskej Bystrici je jasné, že belasý fanúšik sa má na čo tešiť. Náskok sme pritom mohli ešte zväčšiť. Treba však uznať aj to, že zo začiatku to slovanisti pod Zoborom nemali jednoduché.

„Asi bola chyba aj v tom, že som nedal druhý gól, ktorý mohol našu výhru poistiť už skôr. Potom by sa nám hralo lepšie. Bohužiaľ, stáva sa aj to,“ povedal Igor Žofčák o nepremenenej penalte.

Na svoje konto si však bratislavský kapitán presný zásah pripísal aj tak. Práve ním totiž belasý otvorili skóre. Na začiatku bol Milinkovič, chyba obrany a na konci nekompromisný Žofčák.

"Po ľavej strane sme rozbehli dobrú akciu. Milinkovič prihral Peltierovi, Grendel mi poslal pas z voleja a loptu som našťastie dobre trafil," opísal gólový momentlíder našej kabíny.

Nitrania s nami dokázali dlho držať krok, za čo ich po zápase ocenil aj tréner Samuel Slovák. Potom však prišla červená karta Cicmana a domáci už vedeli, že sú stratení. Belasý nápor bol nezastaviteľný. Vsietili sme dva góly a mohlo ich byť pokojne aj viac.

„Takýto moment zvýhodnenému mužstvu niekedy pomôže, inokedy ublíži. V nedeľu nám to pomohlo, vyhrali sme 3:0 a sme radi. Nitrania už hrali vabank, útočili s rizikom, že inkasujú a to sa potvrdilo, keď sme dali ďalšie dva góly," doložil Žofčák.

Nakupuj pohodlne na shop.skslovan.com
Slovan TV
Aktuálne novinky
Z Celje si vezieme remízu i vyše 17-tisíceurovú pokutu.
Pozývame vás na odvetu s Celje.
Belasá juniorka v sobotu odštartuje novú sezónu.

Neprehliadnite

Začína sa Niké liga 2024/2025!
Pozrite si najdôležitejšie momenty úvodného zápasu 2. kola kvalifikácie Ligy majstrov.
Pozrite si vyjadrenia trénera Weissa po zápase v Celje.

Klubové trofeje

Generálny partnerGeneral partner

Hlavný partnerMain partner

Zlatí partneriGold partners

© 2023 ŠK Slovan Bratislava futbal a.s. | Všetky práva vyhradené.All rights reserved.