Úvod Správy Stodesať, mohlo ich byť aj viac

Stodesať, mohlo ich byť aj viac

Juraj Halenár strelil Nitre gól, no jeho zbierka sa takmer rozrástla o tri.

Na trávnik sa dostal ako striedajúci hráč a niekoľko šancí i zahodil. Keď sa však Juraj Halenár dostal do tempa, proti Nitre bol nezadržateľný. Najprv zvýšil náskok belasých na 2:0, následne jeho gól neplatil pre ofsajd a v závere stretnutia vyslal na nitriansku svätyňu projektil, ktorý tesne pred bránkovou čiarou premenil na gól Lukáš Pauschek.

„Lukáš to veľmi dobre tečoval. Lopta totiž smerovala mimo bránky a až on ju tam usmernil. Z tribúny to možno vyzeralo tak, že som dal gól ja, no nebolo to tak. Luky to na poslednú chvíľu dobre stečoval, ofsajd to byť nemohol,“ pochválil spoluhráča 110-gólový corgoňligový kanonier.

Proti Nitre sme skutočne dominovali. Výhra 3:0 je bez pochýb zaslúžená, hoci domáci zo začiatku nepríjemne hrýzli. Zlomovým momentom bola jednoznačne červená karta Cicmana. V desiatich už mužstvo spod Zobora nemalo nádej na úspech.

„Myslím si, že sme v zápase nemali hluché miesto. Mohli sme dať šesť-sedem gólov, pretože šancí sme mali až-až. Súper mal jednu vyloženú príležitosť, no my sme mali mnoho brejkov, z ktorých mali padnúť góly,“ vraví Halenár.

Belasých prišli do Nitry povzbudiť aj fanúšikovia. Nešlo o žiadnu malú skupinku, ale naozaj početný kotol, ktorý vytvoril slovanistom domáce prostredie.

„Je skvelé, že s nami cestovalo do Nitry toľko ľudí. Podpora z hľadiska je vždy cítiť. Všetkým fanúšikom ďakujeme,“ vyjadril sa Juraj Halenár, ktorému sa súboj s Nitrou skutočne vydaril.

Nakupuj pohodlne na shop.skslovan.com
Slovan TV
Aktuálne novinky
Z Celje si vezieme remízu i vyše 17-tisíceurovú pokutu.
Pozývame vás na odvetu s Celje.
Belasá juniorka v sobotu odštartuje novú sezónu.

Neprehliadnite

Začína sa Niké liga 2024/2025!
Pozrite si najdôležitejšie momenty úvodného zápasu 2. kola kvalifikácie Ligy majstrov.
Pozrite si vyjadrenia trénera Weissa po zápase v Celje.

Klubové trofeje

Generálny partnerGeneral partner

Hlavný partnerMain partner

Zlatí partneriGold partners

© 2023 ŠK Slovan Bratislava futbal a.s. | Všetky práva vyhradené.All rights reserved.