Úvod Správy Vie to aj z priameho kopu

Vie to aj z priameho kopu

Filip Hlohovský naštartoval obrat proti Zlatým Moravciam pre neho netypickým spôsobom.

Úvod jarnej časti nám vyšiel na výbornú. Šláger prvého s druhým bol rozhodnutý už v prvom polčase. Zlatomoravčania sa síce rýchlo ujali vedenia, no štyrmi gólmi sme odpor súpera načisto zlomili. Zverenci Samuela Slováka si tak pripísali mimoriadne dôležité tri body.

„Dostali sme gól z prvej nebezpečnejšej situácie, no zareagovali sme rýchlo a vyrovnali sme,“ povedal strelec vyrovnávajúceho gólu Filip Hlohovský a pokračoval: „Po vyrovnaní sme zvýšili intenzitu našej hry a dostali sme sa do vedenia.“

Hlohovského vyrovnanie nie je ničím nezvyčajným, veď na jeseň bol našim najlepším strelcom.  Zaujímavý je však spôsob, akým gól dosiahol. „Z priamych kopov mi to zväčša nepadá, a preto som veľmi šťastný, že sa to podarilo. Už keď letela do bránky vedel som, že z toho bude gól,“ vyjadril sa naradostený zakončovateľ.

Odpor ViOn-u bol omnoho menší, než sa očakávalo. Predsa len šláger prvého s druhým by mal byť papierovo vyrovnaný. Slovanisti ale ukázali svoju silu a snahu zo zimnej prestávky pretavili na výborný úvodný krok.

„Za stavu 4:1 sme držali loptu na svojich kopačkách prakticky stále my. Zlaté Moravce sa držali v defenzíve a ťažko sa cez nich presadzovalo. Nám stačilo iba udržať nahraté skóre,“ doložil Filip Hlohovský.

Nakupuj pohodlne na shop.skslovan.com
Slovan TV
Aktuálne novinky
Z Celje si vezieme remízu i vyše 17-tisíceurovú pokutu.
Pozývame vás na odvetu s Celje.
Belasá juniorka v sobotu odštartuje novú sezónu.

Neprehliadnite

Začína sa Niké liga 2024/2025!
Pozrite si najdôležitejšie momenty úvodného zápasu 2. kola kvalifikácie Ligy majstrov.
Pozrite si vyjadrenia trénera Weissa po zápase v Celje.

Klubové trofeje

Generálny partnerGeneral partner

Hlavný partnerMain partner

Zlatí partneriGold partners

© 2023 ŠK Slovan Bratislava futbal a.s. | Všetky práva vyhradené.All rights reserved.