Úvod Správy Na skúške jeden hráč, príde aj ďalší

Na skúške jeden hráč, príde aj ďalší

Tréner Jozef Jankech otestuje dvoch adeptov na belasý dres

Filip Šebo a Igor Žofčák nemusia byť poslednými hráčmi, ktorý v tomto období získajú angažmán v ŠK Slovan Bratislava. Tréner Jozef Jankech v súčasnosti tesuje schopnosti 24-ročného Koreho Zagreho Maixenta z Pobrežia Slonoviny, ktorý doteraz hrával za Stella Club z Abidžanu.

Realizačný tím si chce jeho športovú formu a výkonnosť preveriť už v najbližších dvoch prípravných zápasoch, ktoré odohráme počas budúcotýždňovej reprezentačnej prestávky. V utorok 5. októbra o 15.30 h privítame doma prvoligovú Šaľu a v sobotu 9. októbra budeme o 11.00 h hrať v Uherskom Hradišti s účastníkom najvyššej českej súťaže 1. FC Slovácko.

"Za ten čas si otestujeme jeho schopnosti a potom sa rozhodneme, či u nás zostane dlhšie, alebo nie. Maixent je hráčom, ktorého môžeme využiť na ľavom kraji stredovej formácie," poznamenal Jankech, ktorému príde do tímu na skúšku ešte jeden hráč z juniorky Hamburgu. "Už dlhší čas sme v kontakte s jedným šikovným manažérom, ktorý pre nás hľadá vhodných hráčov. Od neho sme dostali tip na perspektívneho stredopoliara, ktorý môže hrať na súčasnej pozícii Karima Guédého, respektíve na kraji stredu poľa. Tak sme sa rozhodli zobrať ho k nám na skúšku. Tréneri si jeho športovú formu a výkonnosť chcú preveriť, aby sme vedeli, na čom sme v jeho prípade," doplnil Jankecha viceprezident pre športovú oblasť Petr Kašpar a pokračoval: "Za ten čas si otestujeme jeho schopnosti a potom sa rozhodneme, či u nás zostane dlhšie, alebo nie. Keďže v súčasnosti pôsobí medzi amatérmi, ak sa osvedčí, skúsime s ním vstúpiť do rokovania, lebo dobrých hráčov na súčasnom futbalovom trhu nie je veľa."

Nakupuj pohodlne na shop.skslovan.com
Slovan TV
Aktuálne novinky
Z Celje si vezieme remízu i vyše 17-tisíceurovú pokutu.
Pozývame vás na odvetu s Celje.
Belasá juniorka v sobotu odštartuje novú sezónu.

Neprehliadnite

Začína sa Niké liga 2024/2025!
Pozrite si najdôležitejšie momenty úvodného zápasu 2. kola kvalifikácie Ligy majstrov.
Pozrite si vyjadrenia trénera Weissa po zápase v Celje.

Klubové trofeje

Generálny partnerGeneral partner

Hlavný partnerMain partner

Zlatí partneriGold partners

© 2023 ŠK Slovan Bratislava futbal a.s. | Všetky práva vyhradené.All rights reserved.