Úvod Správy V reprezentácii tradične Saláta, ale aj Šebo!

V reprezentácii tradične Saláta, ale aj Šebo!

Tréner slovenskej reprezentácie Vladimír Weiss povolal na duely s Arménskom a Írskom Salátu a Šeba

Na nášho stopéra Kornela Salátu v reprezentačnom drese sme si už zvykli. Okrem neho však tréner Slovenska Vladimír Weiss povolal na kvalifikačné duely s Arménskom a Írskom aj útočníka Filipa Šeba, ktorý káder "belasých" vystužil len prednedávnom a v prvých dvoch stretnutiach za Slovan zaznamenal štyri góly.

Nedávna posila z francúzskeho FC Valenciennes bola po ohlásení nominácie plná prekvapenia. "Musím sa priznať, že je to pre mňa veľké prekvapenie. Vôbec som to nepredpokladal a nečakal, že by to mohlo prísť už takto skoro. Keď mi Maťo Škrtel poslal SMS-ku, že som v nominácii, zostal som v šoku. Hneď som mu volal, či si zo mňa robí srandu," povedal podľa agentúry SITA Šebo a dodal: "Skutočne sa úprimne teším, že som sa dostal späť do reprezentácie. Na Slovensko som sa vrátil preto, aby som opäť pravidelne hrával a rozstrieľal sa. Na národný tím som vôbec nemyslel, aj keď každý hráč to má asi niekde v podvedomí. Tréner Weiss ma pravdepodobne videl v zápasoch a bol so mnou spokojný."

Medzi náhradníkmi na najcennejší dres sa objavili nádejní stredopoliari Filip Kiss a Erik Grendel, rovnako ako aj útočník Juraj Halenár, ktorý sa len takmer pred dvoma týždňami vrátil do zápasového rytmu po problémoch so zadným stehenným svalom.

Nominácia:

Brankári: Ján Mucha ml. (FC Everton/Angl.), Dušan Perniš (Dundee United/Škót.), Martin Dúbravka (MŠK Žilina).

Obrancovia: Peter Pekarík (VfL Wolfsburg/Nem), Martin Škrtel (FC Liverpool/Angl.), Tomáš Hubočan (Zenit Petrohrad/Rus.), KORNEL SALÁTA (ŠK Slovan Bratislava), Radoslav Zabavník (1. FSV Mainz/Nem.).

Stredopoliari: Miroslav Karhan (1. FSV Mainz/Nem.), Mário Pečalka (MŠK Žilina), Juraj Kucka (AC Sparta Praha/ČR), Zdeno Štrba (Škoda Xanthi/Gréc.), Kamil Kopúnek (Saturn Moskovská oblasť/Rus.), Marek Hamšík (SSC Neapol/Tal.), Marek Sapara (MKE Ankaragücü/Tur.), Vladimír Weiss ml. (Glasgow Rangers/Škót.), Miroslav Stoch (Fenerbahce Istanbul/Tur.).

Útočníci: Stanislav Šesták (MKE Ankaragücü/Tur.), Erik Jendrišek (Schalke 04/Nem.), Filip Hološko (Besiktas Istanbul/Tur.), Tomáš Oravec (MŠK Žilina), Jakub Sylvestr (NK Dinamo Záhreb/Chorv.), FILIP ŠEBO (ŠK Slovan Bratislava).

Náhradníci:
Brankári: Dušan Kuciak (FC Vaslui/Rum.).
Hráči v poli: Erik Čikoš (Wisla Krakov/Poľ.), Dušan Švento (Red Bull Salzburg/Rak.), FILIP KISS, ERIK GRENDEL, JURAJ HALENÁR (všetci ŠK Slovan Bratislava), Peter Grajciar, Ivan Lietava (obaja Konyaspor/Tur.), Róbert Jež (MŠK Žilina), František Kubík (ADO Den Haag/Hol.).

Nakupuj pohodlne na shop.skslovan.com
Slovan TV
Aktuálne novinky
Z Celje si vezieme remízu i vyše 17-tisíceurovú pokutu.
Pozývame vás na odvetu s Celje.
Belasá juniorka v sobotu odštartuje novú sezónu.

Neprehliadnite

Začína sa Niké liga 2024/2025!
Pozrite si najdôležitejšie momenty úvodného zápasu 2. kola kvalifikácie Ligy majstrov.
Pozrite si vyjadrenia trénera Weissa po zápase v Celje.

Klubové trofeje

Generálny partnerGeneral partner

Hlavný partnerMain partner

Zlatí partneriGold partners

© 2023 ŠK Slovan Bratislava futbal a.s. | Všetky práva vyhradené.All rights reserved.