Úvod Správy Grendel: Bez divákov? Tak to nemám rád

Grendel: Bez divákov? Tak to nemám rád

Erik Grendel: „Stretnutia bez divákov nemajú atmosféru, chýba tomu nasadenie, tempo. Jednoducho, je to o ničom“

Dve vysoké víťazstvá (6:0, 6:1) v rade nad súpermi z Považia (FK Púchov, MFK Dubnica) vyčarovali úsmev na tvárach našich chlapcov. Bilancia zo zápasov vonku je však stále nepriaznivá. Vylepšiť ju ziskom troch bodov je cieľom „belasých“ v sobotňajšom zápase na trávniku Dunajskej Stredy.

„Chceme nadviazať na víťaznú šnúru, ktorá začala triumfom nad Púchovom a potvrdiť to aj na ihrisku súperov. Keby sme opäť nevyhrali, nebolo by to pre nás dobré, pretože by sa nám súperi opäť o niečo vzdialili,“ povedal stredopoliar Erik Grendel.

Dunajská Streda má v súčasnosti nepodmienečne zatvorený štadión pre absenciu kamerového systému. Aj to je dôvod, prečo proti Slovanu nastúpia „žlto-modrí“ s najväčšou pravdepodobnosťou bez diváckej podpory.

„Nemám to rád. V minulej sezóne sme hrali s Košicami bez divákov a tento zápas skončil na Pasienkoch bez gólov. Takéto stretnutia nemajú atmosféru, chýba tomu nasadenie, tempo. Jednoducho, je to o ničom. Radšej hráme pred plnými tribúnami ako prázdnymi. Realita je však taká, aká je. Kto sa s tým lepšie vyrovná, ten zvíťazí,“ priznal čoskoro 21-ročný rodák z Handlovej, ktorý do Slovana prišiel z Dubnice.

Bývalý kapitán slovenskej reprezentácie do 21 rokov však jedným dychom dodal, že mužstvo nemôže chcieť nič iné ako víťazstvo, nech sú podmienky akékoľvek. „Samozrejme, naša kvalita je vyššia. Musíme to jednoznačne dokázať aj na ihrisku,“ skonštatoval Erik Grendel a na záver priznal, že atmosféra v kabíne je teraz výborná: „Chytili sme sa strelecky. Nálada išla hore, sebavedomie je vyššie. Verím, že to pretavíme v zisk bodov aj v ďalších zápasoch.“

Nakupuj pohodlne na shop.skslovan.com
Slovan TV
Aktuálne novinky
Z Celje si vezieme remízu i vyše 17-tisíceurovú pokutu.
Pozývame vás na odvetu s Celje.
Belasá juniorka v sobotu odštartuje novú sezónu.

Neprehliadnite

Začína sa Niké liga 2024/2025!
Pozrite si najdôležitejšie momenty úvodného zápasu 2. kola kvalifikácie Ligy majstrov.
Pozrite si vyjadrenia trénera Weissa po zápase v Celje.

Klubové trofeje

Generálny partnerGeneral partner

Hlavný partnerMain partner

Zlatí partneriGold partners

© 2023 ŠK Slovan Bratislava futbal a.s. | Všetky práva vyhradené.All rights reserved.