Úvod Správy Kampaň klubu na derby zápas

Kampaň klubu na derby zápas

Derby zápas ŠK Slovan Bratislava - FC Spartak Trnava sa blíži.

Najväčšie slovenské derby sa blíži. Presne o týždeň nastúpia proti sebe tradiční rivali ŠK Slovan Bratislava proti FC Spartak Trnava. Zápas, v ktorom ide vždy o veľa.

Dôležitosť tohto derby zápasu si uvedomujú všetci v Slovane a aj z tohto dôvodu pripravil klub kampaň, prostredníctvom ktorej klub a významné osobnosti s ním spojené pozývajú fanúšikov na zápas. Sme presvedčení, že aj samotní fanúšikovia nám pomôžu a aj oni vyvinú mimoriadnu aktivitu, aby Slovan odohral derby zápas v domácom prostredí a vo vynikajúcej atmosfére. Samotnú kampaň klub odštartuje v pondelok.

Kampaň k derby zápasu bude prebiehať prostredníctvom:
- internetu (webová stránka klubu, facebook a oficiálny youtube kanál)
- TV (24 reklamných spotov v TA3)
- rádio (30 reklamných spotov v Rádiu Aligátor)
- tlač (5 inzercií v Denníku šport)

„Spolu s kolegami a významnými osobnosťami, ktoré sú úzko spojené so Slovanom sme pripravili 3 spoty, v ktorých sa práve tieto osobnosti prihovárajú k fanúšikom a pozývajú ich na derby. Spoliehame sa na našich fanúšikov, že práve oni nám pomôžu a tieto spoty prostredníctvom internetu budú posúvať ďalej tak, aby sa dostali k čo najširšiemu okruhu našich fanúšikov. Štadión máme zatiaľ taký, aký máme, ale za Slovanom musíme stáť aj v ťažších chvíľach. Naši hráči v posledných zápasoch ukázali bojovnosť, srdce a najmä kvalitu. Sme na prvom mieste v tabuľke a preto si myslím, že spolu dokážeme navodiť pozitívnu energiu pred derby a prilákať tak čo najviac fanúšikov na zápas.“ požiadal fanúšikov o pomoc PR riaditeľ Tomáš Straka.

Okrem spomínanej kampane sa fanúšikovia môžu tešiť na rozhovory zástupcov klubu v rozhlasovom vysielaní Rádia Aligátor. Od pondelka 29.10. až do piatka 2.11. v časoch od 7:50, 11:50, 15:50 a 17:50 si budete môcť vypočuť zástupcov klubu, ktorí diskutujú s moderátorkou Norou Krchňákovou o Slovane, projektoch klubu, blížiacom sa derby zápase a všetkom čo sa týka nášho klubu.

„Náš nový mediálny partner nás oslovil s možnosťou priblíženia klubu k poslucháčom rádia a to formou rozhovorov z rôznych oblastí klubu. Vzhľadom na zaujímavé témy, ktoré chceme poslucháčom priblížiť bude najlepšie, ak si naši fanúšikovia naladia frekvenciu nášho mediálneho partnera a vypočujú si nielen tentoraz, ale aj v budúcnosti všetko, čo ich môže zaujímať“ priblížil spoluprácu s mediálnym partnerom projektový manažér Stanislav Kramarič.

SLOVAN, DO TOHO!

Nakupuj pohodlne na shop.skslovan.com
Slovan TV
Aktuálne novinky
Z Celje si vezieme remízu i vyše 17-tisíceurovú pokutu.
Pozývame vás na odvetu s Celje.
Belasá juniorka v sobotu odštartuje novú sezónu.

Neprehliadnite

Začína sa Niké liga 2024/2025!
Pozrite si najdôležitejšie momenty úvodného zápasu 2. kola kvalifikácie Ligy majstrov.
Pozrite si vyjadrenia trénera Weissa po zápase v Celje.

Klubové trofeje

Generálny partnerGeneral partner

Hlavný partnerMain partner

Zlatí partneriGold partners

© 2023 ŠK Slovan Bratislava futbal a.s. | Všetky práva vyhradené.All rights reserved.