Fanklub Slovana: ´Žiadny bojkot na derby nebude!´

Fanklub do Žiliny a na derby v plnej sile. Podpora pre Slovan musí byť prvoradá.

V nedeľu čaká belasých dôležitý zápas o čelo ligovej tabuľky. Naši chlapci, ako aktuálni lídri Corgoň ligy nastúpia na štadióne pod Dubňom proti aktuálnemu majstrovi MŠK Žilina. Výsledok tohto zápasu môže potvrdiť pozíciu nášho mužstva alebo zosadiť Slovan z čela tabuľky. Aj preto je v tomto zápase pre Slovan mimoriadne dôležitá podpora našich fanúšikov v Žiline.

Včera prebehla diskusia medzi zástupcami fanklubu a klubu o podpore fanklubu počas derby zápasu (Slovan – Trnava) a zároveň o distribúcii vstupeniek na zápas v Žiline. Zástupcovia fanklubu jasne deklarovali postoj, že žiadny bojkot z ich strany nebude a to z toho dôvodu, že klub spravil všetky možné kroky, aby sa derby zápas odohral v nedeľu. Práve naopak, fanklub sa bude snažiť aktivizovať čo najviac fanúšikov, aby derby zápas mal dôstojnú atmosféru, prostredníctvom ktorej, budú naši fanúšikovia hnať belasých vpred.
Zároveň sa klub s fanklubom dohodol na distribúcii vstupeniek do Žiliny. ŠK Slovan Bratislava má k dispozícii 500 ks vstupeniek do sektoru hostí určených pre našich fanúšikov. Samotnú distribúciu vstupeniek bude zabezpečovať fanklub a to na základe dohodnutých podmienok. Pri zakúpení vstupenky je potrebné predložiť meno a priezvisko fanúšika a číslo OP.

Viac informácii o distribúcii vstupeniek na tento zápas nájdete už čoskoro na www.belasaslachta.sk .

Zároveň informujeme našich fanúšikov, ktorí sa chystajú podporiť Slovan do Žiliny o zmene umiestnenia sektoru hostí. Po novom sa nachádza sektor hostí na Severnej tribúne v sektore D (presne oproti ako býval sektor hostí doposiaľ). Príjazdová cesta k sektoru hostí je z Ľavobrežnej ulici, kde zároveň môžu fanúšikovia aj zaparkovať. Nižšie prikladáme plán štadiónu a mapu so zobrazením príjazdovej cesty.

Nakupuj pohodlne na shop.skslovan.com
Slovan TV
Aktuálne novinky
Belasí získali prvý bod v UEFA Youth League.
V akej zostave dnes nastúpia belasí?
Výkop zápasu so Gironou je dnes o 16:00.

Neprehliadnite

Zaži to najlepšie z historického okamihu! Vychutnaj si jedinečnú atmosféru prvého domáceho zápasu Slovana Bratislava v Lige majstrov proti Manchestru City.
Nový fanshop bude otvorený nasledovne:

Klubové trofeje

Generálny partnerGeneral partner

Nike

Hlavný partnerMain partner

Grafobal
Millioneo

Zlatí partneriGold partners

Intergroup
Grafobal Group
© 2024 ŠK Slovan Bratislava futbal a.s. | Všetky práva vyhradené.All rights reserved.