Takto má vyzerať prvý polčas

Každý gól ma veľmi poteší, najmä ak pomôže mužstvu, vraví Marko Milinkovič.

Konečne úvod ako zo sna! Na Košice sme vybehli vo veľkom štýle a snaha priniesla svoje ovocie. Neubehla ani polhodina hry a ocitli sme sa v trojgólovom vedení. Presne takto si to všetci slovanisti predstavujú.

„Prvý polčas bol z našej strany veľmi dobrý. Naposledy sme takýto výkon predviedli asi proti Nitre, nezabúdajme ani na výkon proti Banskej Bystrici. Myslím si, že s každým zápasom sa naša hra zlepšuje,“ vyjadril sa so zjavnou spokojnosťou v hlase Marko Milikovič.

Práve srbský legionár bol mužom, ktorý sa presadil proti MFK ako tretí. Jeho poisťovací gól bol znamením, že tento zápas už z rúk nepustíme.

„Do každého zápasu idem s tým, že chcem dať gól. Rovnako to bolo aj teraz. Každý presný zásah pre mňa veľa znamená a veľmi sa z neho teším. Je jedno, či sa presadím proti Košiciam alebo inému mužstvu. Hlavné je, že sme vyhrali a som rád, že som aj ja prispel k tomuto víťazstvu,“ skonštatoval tvorca hry belasých.

Spomedzi všetkých belasých má najviac skúseností s košickým futbalom práve Marko Milinkovič. Podľa jeho slov však už súboje s bývalým zamestnávateľom nie sú ničím výnimočným.

„V Slovane som už dva roky a to je dlhý čas. Hoci som na svoje pôsobenie v Košiciach nezabudol, sústredím sa iba na Slovan. Súboje s Košicami preto už nie sú pre mňa v podstate ničím výnimočným. Človek cíti zvláštne pocity najmä pri prvom stretnutí proti svojmu bývalému klubu. Potom sú to už zápasy ako každé iné. Moje srdce patrí Slovanu Bratislava, za ktorý chcem nechať na trávniku všetko,“ zakončil Marko Milinkovič.

Nakupuj pohodlne na shop.skslovan.com
Slovan TV
Aktuálne novinky
Belasí získali prvý bod v UEFA Youth League.
V akej zostave dnes nastúpia belasí?
Výkop zápasu so Gironou je dnes o 16:00.

Neprehliadnite

Zaži to najlepšie z historického okamihu! Vychutnaj si jedinečnú atmosféru prvého domáceho zápasu Slovana Bratislava v Lige majstrov proti Manchestru City.
Nový fanshop bude otvorený nasledovne:

Klubové trofeje

Generálny partnerGeneral partner

Nike

Hlavný partnerMain partner

Grafobal
Millioneo

Zlatí partneriGold partners

Intergroup
Grafobal Group
© 2024 ŠK Slovan Bratislava futbal a.s. | Všetky práva vyhradené.All rights reserved.