Iniciatíva a snaha ŠK Slovan Bratislava o preloženie derby zápasu na nedeľu

Futbalový klub Slovan Bratislava vyvíja maximálne úsilie, aby sa tradičné derby odohralo v nedeľu.

ŠK Slovan Bratislava futbal, a.s. informuje všetkých fanúšikov o maximálnej snahe a iniciatíve nášho klubu, ktorej cieľom je preložiť termín derby zápasu ŠK Slovan Bratislava - FC Spartak Trnava na nedeľu 4. novembra.

Futbalový klub Slovan Bratislava sa predbežne dohodol s televíznou spoločnosťou DIGI Sport o zaradení spomínaného zápasu do programovej štruktúry televízie na nedeľu 4. novembra. Keďže v utorok 6. novembra sú naplánované štvrťfinálové zápasy Slovnaft Cupu (Ružomberok-Slovan, Trnava-B.Bystrica), Slovan vyvinul aktivitu smerom k zainteresovaným stranám. Dnes odoslal náš klub oficiálnu žiadosť na športovo-technickú komisiu SFZ, ktorá je riadiacim orgánom Slovnaft Cupu o preloženie pohárových zápasov na stredu 7. novembra. Zároveň bola žiadosť odoslaná aj všetkým zainteresovaným klubom (MFK Ružomberok, FC Spartak Trnava a FK Dukla Banská Bystrica).

ŠK Slovan Bratislava dnes odoslal aj list adresovaný prezidentovi SFZ p.Kováčikovi so žiadosťou o pomoc pri vyriešení tejto situácie. Taktiež sa klub predbežne dohodol s ÚLK na presunutí derby zápasu na nedeľu, ale to len za podmienky, že spomínané štvrťfinálové zápasy Slovnaft Cupu budú preložené na stredu 7. novembra.

"Veríme, že naša snaha a iniciatíva bude mať úspešný výsledok a že derby zápas sa odohrá v pravej futbalovej atmosfére. Odohrať takéto stretnutie bez fanúšikov, je absolútnou dehonestáciou najslávnejšieho a najatraktívnejšieho derby zápasu na Slovensku. V klube sme presvedčení, že všetky zainteresované strany nájdu spoločnú reč pre dobro slovenského futbalu a dokážu, že ľuďom v slovenskom futbale záleží na fanúšikoch." vyjadril sa Tomáš Straka, PR riaditeľ.

Športovo-technická komisia pravidelne zasadá každý štvrtok, a teda o výsledku by malo byť jasné koncom tohto týždňa.

Nakupuj pohodlne na shop.skslovan.com
Slovan TV
Aktuálne novinky
Belasí získali prvý bod v UEFA Youth League.
V akej zostave dnes nastúpia belasí?
Výkop zápasu so Gironou je dnes o 16:00.

Neprehliadnite

Zaži to najlepšie z historického okamihu! Vychutnaj si jedinečnú atmosféru prvého domáceho zápasu Slovana Bratislava v Lige majstrov proti Manchestru City.
Nový fanshop bude otvorený nasledovne:

Klubové trofeje

Generálny partnerGeneral partner

Nike

Hlavný partnerMain partner

Grafobal
Millioneo

Zlatí partneriGold partners

Intergroup
Grafobal Group
© 2024 ŠK Slovan Bratislava futbal a.s. | Všetky práva vyhradené.All rights reserved.