Stanovisko ŠK Slovan Bratislava k termínu derby zápasu

Zápas ŠK Slovan Bratislava - FC Spartak Trnava sa uskutoční 2. novembra o 17:30.

ŠK Slovan Bratislava futbal, a.s. informuje fanúšikov o termíne konania blížiaceho sa derby zápasu medzi ŠK Slovan Bratislava a FC Spartak Trnava. Zápas sa odohrá 2.novembra (piatok) o 17:30 h.
 
Podľa vylosovania Corgoň ligy sa mal derby zápas uskutočniť v sobotu 3.novembra, avšak z dôvodu odvysielania spomínaného zápasu v priamom prenose prostredníctvom televíznej spoločnosti DIGI Sport, bol zápas preložený na piatok 2.novembra. 
Zástupcovia klubu ŠK Slovan Bratislava na základe tejto skutočnosti vykonali maximálne úsilie, aby sa tento zápas odohral pre fanúšikov v atraktívnejšom termíne a to v nedeľu 4. novembra. Prihliadali sme aj na skutočnosť, že vo štvrtok 1. novembra je štátny sviatok a v sobotu 3. novembra sa chystá veľké množstvo fanúšikov nášho klubu do Prahy na hokejové stretnutie HC Lev Praha – HC Slovan Bratislava.

Počas uplynulého týždňa sme intenzívne rokovali so zástupcami televíznej spoločnosti DIGI Sport, ktorá bola ochotná zaradiť zápas do ich programovej štruktúry na nedeľu 4.novembra o 19:00 a teda vyhovieť našej požiadavke.

Vývoj ďalšieho kola v Slovnaft Cupe nám však skomplikoval situáciu ohľadne derby zápasu. Náš súper vo štvrťfinále Slovnaft Cupu MFK Ružomberok a taktiež účastník štvrťfinále FC Spartak Trnava stanovili termíny odvetných zápasov na utorok 6. novembra. Na základe toho, sme nemohli požiadať ÚLK o preloženie derby zápasu na nedeľu, pretože medzi derby zápasom a odvetnými zápasmi Slovnaft Cupu by mužstvá nemali dostatočný čas na regeneráciu a predzápasovú prípravu, ktorá je stanovená minimálne 48 hodín. Preto sme súhlasili s termínom zápasu v piatok o 17:30 a to aj z toho dôvodu, ktorý vyššie spomíname, že v sobotu sa chystá vycestovať množstvo našich fanúšikov na hokejový zápas do Prahy.

Myslíme si, že stanovisko nášho fanklubu o možnom bojkote derby zápasu vzniklo na základe nedostatku informácii, ktoré sme doposiaľ ešte nemohli zverejniť, pretože do včerajšieho dňa sme boli v rokovaní. Zároveň sme presvedčení, že práve toto objasnenie fanúšikovia pochopia a 2. novembra prídu povzbudiť naše mužstvo, pretože derby zápas bez fanúšikov, nie je derby zápasom.

ŠK Slovan Bratislava futbal, a.s.

VIDEO: Vyjadrenie PR riaditeľa Tomáša Straku k derby zápasu http://www.youtube.com/user/SkSlovanOfficial?feature=mhee

Nakupuj pohodlne na shop.skslovan.com
Slovan TV
Aktuálne novinky
Belasí získali prvý bod v UEFA Youth League.
V akej zostave dnes nastúpia belasí?
Výkop zápasu so Gironou je dnes o 16:00.

Neprehliadnite

Zaži to najlepšie z historického okamihu! Vychutnaj si jedinečnú atmosféru prvého domáceho zápasu Slovana Bratislava v Lige majstrov proti Manchestru City.
Nový fanshop bude otvorený nasledovne:

Klubové trofeje

Generálny partnerGeneral partner

Nike

Hlavný partnerMain partner

Grafobal
Millioneo

Zlatí partneriGold partners

Intergroup
Grafobal Group
© 2024 ŠK Slovan Bratislava futbal a.s. | Všetky práva vyhradené.All rights reserved.